Nørregaard & Viborg satser alt for optimal OL-forberedelse

Om lidt over tre uger går det løs i Rio, når den olympiske ild bliver tændt. Det danske sejlerlandshold er udtaget, og sejlerne har travlt med at forberede sig til eventen, som de i så mange år har stræbet efter. I mix disciplinen Nacra 17 stiller Allan Nørregaard(har tidligere vundet OL-bronze i 49er ved legene i London) og Anette Viborg op for Danmark.

13495087 1304748536221215 1890802733307612152 n

Der trænes i det olympiske farvand på Guanabara Bugten.

I februar måned vandt Nørregaard og Viborg VM sølv i Clearwater og måneden efter ved SAR Princesa Sofia
i Palma vandt de bronze. Sidste world cups stævne, hvor de deltog, var i Hyères, hvor de sluttede på en lidt skuffende 12. plads. Duoen har efterfølgende flere gange været i Rio for træne i det olympiske farvand, hvor de også befinder sig nu.

Har brug for ekstra forberedelse

Planen var, at de skulle have været hjemme et smut i Danmark. Allan Nørregaard har dog besluttet, at de bliver i Rio frem til legene for at få den helt optimale forberedelse. Anette Viborg beretter på duoens Facebook profil, hvorfor de har truffet denne beslutning: "Vi har brug for den ekstra forberedelse, vi er ikke helt der, hvor vi ønsker at være endnu. Og hver dag på vandet mærker vi store fremskridt. Selv om det næsten ikke er til at bære, efter næsten tre ugers træning havde jeg virkelig sat snuden op til at se min elskede mand og familie derhjemme i skønne Danmark. Nu strammer vi ballerne og laver en 'All For Rio'. Vi bliver hængene og tager den ekstra gode træning med".

Heldigvis har begges familier fuld forståelse for beslutningen. Anette Viborgs søster er taget til Rio med masser af grej, sejlertøj, medicin og OL udstyr. Ligesom Allans familie skulle være på vej til Rio for at bakke op om holdet.Seneste nyheder
Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger bådSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder