Der trænes på livet løs i Rio

Siden midten af maj måned har 49erFX besætningen med Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen om bord været i Rio. Her skal de træne intensivt på det olympiske farvand. Målet er at få så meget erfaring med Guanabara Bugten (det olympiske farvand), så intet kommer som en overraskelse, når der skal dystes om OL medaljer i august måned.

Et år med gode resultater

De to piger har haft et begivenhedsrigt år, hvor de startede med at vinde OL udtagelsen i 49erFX klassen over Ida Marie Baad og Marie Thusgaard samt søstrene Schütt i februar måned. Dernæst vandt de sølv ved Princesa Sofía Cup i marts måned. I april måned stod den på EM i Barcelona, hvor Jena og Katja stod øverst på skamlen med en guldmedalje om halsen efter sejladserne. Ved det sidste store internationale stævne inden Rio, World Cup stævnet i Hyères, blev det til tredjeplads - og dermed bronze.

13263950 1447825541910337 1950541812828678178 n

Der var god vind i Rio i går. Foto: Jena & Katja.

I starten af juni måned deltager Jena og Katja ved World Cup stævnet i Weymouth, England. Den 5. august er der åbningscermoni i Rio - og så skal sejlerne på vandet for at dyste om den 8. august.

 Seneste nyheder
America's Cup

Prada Cup i gang: Sir Ben rejser sig fra asken

Vendée Globe

Boris Herrmann på podiet?

America's Cup

Prada Cup Live: Hvem skal udfordre Team NZL i America Cup?

Kort nyt

Ro-konkurrencen Talisker Whisky Atlantic Challenge: Ny...

Motor

To nye fra Sealine programmet i 2021

Kapsejlads

Vegvisir ude af Guldborgsund - ny værtsby på vej

Kapsejlads

VM H-båd: Struer sejlklub sikrer med corona taskforce

Udvalgte artikler *