Gold Cup: Høghen med helt fremme i ekstremt svære forhold

Det blev endnu en svær dag ved Finnjollernes Gold Cup i Italien.

Da sejlerne mødte ind på havnen onsdag morgen, stod der en perfekt vind, men den aftog samtidig med sejlerne riggede til, og da de var nået på vandet var vinden tæt på forsvundet. Efter et par timers venten blev sejlerne sendt i land, men kun for efter en halv time at blive sendt ud igen, og her lykkedes det arrangørerne at få gennemført én sejlads.

Høghen virker flyvende

Her måtte sejlerne igen gennem en udfordrende sejlads, med svag springende vind, men det skulle ikke holde Jonas Høgh tilbage. En perfekt start ved læ mærke, lagde grunden til en topplacering, og onsdagens tredjeplads bringer Jonas op som samlet nummer fire. Vi begynder virkelig at kunne genkende den ’gamle Høgh’, stort.

Jonas er ikke i tvivl, Finnjolle sejlerne må være verdens mest tålmodige folkefærd, ’we wait and we wait...’ og til onsdagens video udtaler Jonas: ’Det er helt åbent, om hvem der skal træde op på medaljeskamlen, og vi føler at vi er ved at komme derhen (med trim og setup, red.) hvor det ser rigtig fornuftigt ud - det er sidste store chance for at måle sig op mod verdenseliten inden Rio'

Nyd her onsdagens video, hvor både Jonas Høgh og Giles Scott udtaler sig. To Finnjollesejlere som jeg er sikker på vi kommer til at se meget mere til i Rio.