Giles Scott lavede en Ben

Vi husker det alle, august 2012. Jonas Høgh har sejlet et fantastisk OL i Weymouth, og selv verdens mest vindende sejler, britiske Ben Ainslie har fået lesterlige klø, banket gul og blå, så den kære Ben ikke viste hvilken grimasse der nu kunne passe, til gåturen gennem 'mix-zone' – der hvor vi dødelige får lov til at spørge ind til dagen sejlads.

Vi husker også Jonas' tårer. {redmod}Guldet blev på ganske få minutter vekslet til sølv.  I dag på afstand, en fantastisk præstation, men for tre år siden, et tyveri ved højlys dag.

Ud over at have Pund på lommen så det batter, hvad er det de britiske sejlere kan?

Hollænderen, som også var med i Weymouth, Pieter-Jan Postma har ført, og sejlet suverænt hele ugen i Rio.

Giles Scott, som ikke har tabt et Finnjolle stævne i to år (!) har set helt menneskelig ud, men alligevel formår Scott på næstsidste dagen at lukke hullet på resultattavlen op til Postma, og inden Medal Race var der kun det enkelte sølle point, som ikke kan bruges til meget, når der bliver givet dobbelt-op i Medal.

I min lille se-tilbage-historie lørdag, spåede jeg Giles Scott ville stå øverst på podiet, når Medal Race var overstået. Nu betragter jeg ikke mig selv som synsk, men jeg fik ret...

Skal guldet om et lille års tid i Finn, pakkes ned i en kuffert der står andet end Heathrow på, så skal man være mere end ét point foran Giles Scott inden Medal Race, ellers er jeg bange for min spådom ikke lyder som sød musik i Jonas Høgh's øre.

Se video fra Medal Race:Kort nyt

Krydstogt i danske farvande til sommer

Kort nyt

Vinteropbevaring: Bådejere i klemme

★ Tursejlads

★ UFO’er til søs: Hvor farlige er de?

World Sailing

Faktacheck påviser usandheder: Natorp kommenterer

Udvalgte artikler *


Produktnyt