Horsens gør OL-status

Sportschef i Dansk Sejlunion, Thomas Jacobsen, er fyldt med rosende ord til sejlklubben og til Horsens. "I har noget helt særligt her med fire sejlere, som alle jagter en OL medalje. Det er vist aldrig set før i en klub. Horsens kan noget, som andre kan lære af. Samtidigt har I også en by og et erhvervsliv, som bakker op om jeres idrætsfolk, så de får mulighed for at deltage i vigtige stævner rundt om i verden".

Stor glæde

Anne-Julie og Maiken Schütt står med en hel frisk guldmedalje i 49er fra Prinsesse Sofia Cup på Mallorca i påsken. "Jeg dør af glæde. Så glad er jeg for vores  førsteplads", lægger en begejstret Anne-Julie ud med, da hun skal fortælle om hende og søsterens kampagne mod OL.

Anne-Marie Rindom kan glæde sig over, at hun nu ligger nummer tre på verdensranglisten i Laser Radial. Der bliver arbejdet med mentaltræning for at få de sidste decimaler med i jagten på den ultimative førerplads.

Hård hud i hænderne

Sidste OL-bejler er Anette Viborg, som tidligere har dannet par med endnu en Horsens sejler, Martin Hjortlund, i Nacra 17. Men da han sprang fra i efteråret stod Anette på bar bund. Et opkald fra den tidligere OL bronze-vinder, Allan Nørregaard, fik Anette på banen igen. Men et skift fra rorsmand til gast kræver en masse ny teknik, opbygning af muskler og tyk hud i håndfladerne. I maj bliver det afgjort om Anette Viborg får den faste plads i selen ved siden af Allan Nørregaard.

En stolt borgmester

Borgmesteren i Horsens, Peter Sørensen, er imponeret over den dedikerede indsats de fire unge kvinder lægger for dagen. "I er med til at sætte Horsens på kortet, vi er stolte af jer. Gå efter de OL medaljer!".

Det er der vist ingen tvivl om, at de gør, de fire jollesejlere fra Horsens.Seneste nyheder

Vi ses på BoatShow.fr

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Kort Nyt

Båddåb i Sejlcenter Nivå

Kort Nyt

Sejler redder sig fra brændende båd

Kapsejlads

Silverrudder slut: Planlægning for 2021 starter i dag - se...

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"