Horsens gør OL-status

Sportschef i Dansk Sejlunion, Thomas Jacobsen, er fyldt med rosende ord til sejlklubben og til Horsens. "I har noget helt særligt her med fire sejlere, som alle jagter en OL medalje. Det er vist aldrig set før i en klub. Horsens kan noget, som andre kan lære af. Samtidigt har I også en by og et erhvervsliv, som bakker op om jeres idrætsfolk, så de får mulighed for at deltage i vigtige stævner rundt om i verden".

Stor glæde

Anne-Julie og Maiken Schütt står med en hel frisk guldmedalje i 49er fra Prinsesse Sofia Cup på Mallorca i påsken. "Jeg dør af glæde. Så glad er jeg for vores  førsteplads", lægger en begejstret Anne-Julie ud med, da hun skal fortælle om hende og søsterens kampagne mod OL.

Anne-Marie Rindom kan glæde sig over, at hun nu ligger nummer tre på verdensranglisten i Laser Radial. Der bliver arbejdet med mentaltræning for at få de sidste decimaler med i jagten på den ultimative førerplads.

Hård hud i hænderne

Sidste OL-bejler er Anette Viborg, som tidligere har dannet par med endnu en Horsens sejler, Martin Hjortlund, i Nacra 17. Men da han sprang fra i efteråret stod Anette på bar bund. Et opkald fra den tidligere OL bronze-vinder, Allan Nørregaard, fik Anette på banen igen. Men et skift fra rorsmand til gast kræver en masse ny teknik, opbygning af muskler og tyk hud i håndfladerne. I maj bliver det afgjort om Anette Viborg får den faste plads i selen ved siden af Allan Nørregaard.

En stolt borgmester

Borgmesteren i Horsens, Peter Sørensen, er imponeret over den dedikerede indsats de fire unge kvinder lægger for dagen. "I er med til at sætte Horsens på kortet, vi er stolte af jer. Gå efter de OL medaljer!".

Det er der vist ingen tvivl om, at de gør, de fire jollesejlere fra Horsens.Seneste nyheder
Vendée Globe

Den afgørende fase

America's Cup

Sir Ben og Ineos gjorde rent bord - gense nattens imponerende...

Kapsejlads

Jules Verne Trophy: Team Gitana afbryder rekord forsøg...

Kort nyt

EYotY 2021: Vi vænner os aldrig til det

★ Interview & Portræt

★ Rand Boats: 'Vi designer hver model til et formål'

America's Cup

Amputeret AC-program denne weekend

Bådudstillinger

Boot Düsseldorf aflyses - flyttes til 2022

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana på sporet til verdensrekord

Udvalgte artikler *