Anne-Marie’s World Cup triumf i Miami

Der var lagt op til en gyser af et Medal Race i Laser Radial, hvor der kun var få point mellem de første tre både. Anne-Marie Rindom lå toer inden Medal Race, og hun skulle være foran hollænderen Marit Bouwmeester for at vinde. Samtidig måtte belgieren Evi Van Acker ikke være mere end én placering foran Anne-Marie.

For et par dage siden sagde Anne-Marie, at hun havde sommerfugle i maven, nu hvor kampen om World Cup sejren for alvor gik ind i en helt afgørende fase.

Anne-Marie løste opgaven på flotteste vis med en tredjeplads i Medal Race, hvor den hollandske verdensmester blev nr. 5 og belgieren nr. 7. World Cup sejren var i hus efter en uge, hvor hun har domineret sejladserne.

Sejren i Miami er uden tvivl Anne-Marie Rindoms største triumf indtil nu, det er ikke kun hendes første World Cup sejr, det er også den første World Cup medalje.

2014 blev på mange måder et gennembrud til verdenseliten for Anne-Marie Rindom. For et år siden vandt Anne-Marie Rindom bronze i samme stævne i Miami, i august 2014 vandt hun guld i de olympiske testsejladser i Rio foran hele verdenseliten, en måned senere blev hun nr. 7 i VM og hun sluttede året af med at vinde bronze i ISAF Sailing World Cup Final. De flotte resultater betyder at hun slutter 2014 af som tre på verdensranglisten.

Nu forsætter Anne-Marie Rindom med at imponere, og hun ligner nu for alvor et af Danmarks oplagte medaljehåb.

Jonas og Anders Santander_der var crazy

Jonas & Anders fik sejlet sejlet op gennem hele stævne og sluttede med bronze. Foto Dan Ibsen

Bronze til Jonas & Anders

En førsteplads i sidste sejlads – den fjerde i løbet af World Cup ugen – betød, at Jonas Warrer & Anders Thomsen rykkede fra 5.- til 3.-pladsen og kan tage hjem med en bronze medalje i deres første stævne i 2015.

Bronze medaljen i World Cup’en betyder samtidig at Jonas & Anders fastholder deres førsteplads på ISAF verdensranglisten.

Jena og Katja ny bilsponsor_528

Team Jena & Katja er startet 2015 med en ny bilsponsor. Foto HS

Team Jena & Katja nr. 4

Med en fjerdeplads i Medal Race slutter Jena Mai Hansen & Katja Salskov samlet som nr. 4, hvilket er en plads bedre end sidste år, hvor de blev nr. 5 i Miami.

En flot sæsonstart for besætningen, som til denne sæson får endnu bedre opbakning fra deres klub, Hellerup sejlklub, således at de kan yde deres optimale i 2015.

Ida Marie Baad & Marie Thusgaard sluttede som nr. 11.