Masterne knækkede som tændstikker

Anne-Marie Rindom fik en god start på stævnet med en 5.- og 3.-plads, og hun fortæller fra Miami:

”Masterne knækkede som tændstikker.

Årets første stævnedag viste sig at blive en blæsende én af slagsen, her i Miami. Udstyret blev testet til grænsen og flere master knækkede på laser banen.

Jeg undgik heldigvis uheld og sluttede med en 5. og 3. plads i dagens to sejladser. Som billedet udtrykker, er jeg helt bombet og min krop trænger til restitution de næste 12 timer.”

Den anden danske i Laser Radial kvinder,Sarah Gunni Toftedalkom også pænt fra start i de udfordrende vindforhold og ligger nr. 14 med en 9.- og 7.-plads blandt de 77 deltagere.

Ida & Marie udgår fra førsteplads

Kun syv af fyrre 49erFX’ere gennemførte den første sejlads, og Ida & Marie kom i et stort dilemma i løbet af sejladsen, som de førte. De fortæller fra Miami, hvor Ida stadig passer på sin fod:

”Dilemma – ARGH – Vi skal ind’ af’

Så er World cuppen her i Miami blæst i gang. Idas fod er stadig ikke helt tip top med på trods ville vi tage ud og prøve at sejle nogle opkryds i de ca. 10 m/s+. Foden bliver nemlig først en hæmsko på læns, fordi det er svært at stå i fodstrop.

Første sejlads bliver skudt i gang og vores kæmpe dilemma opstår på styrbord layline, da vi indser at vi fører sejladsen med et stykke!! Vi havde jo planlagt at udgå fra sejladsen ved topmærket….

ARGH….Vi diskuterer situationen lidt og bliver enige om at forsætte sejladsen, sætte spileren også udgå før bomningen. Det hele føltes fint i foden, så da vi kom ud i hjørnet, blev vi hurtigt enige om, at vinden var lidt nede, så vi da godt lige kunne tage en bomning. Vi får sejlet os helskindet ned til gaten og ligger stadig 1 med omkring 100 meter! Foden er dog her begyndt at blive lidt øm vi så udgår på toppen og sejler ind. En meget svær beslutning!

Selvom vores DNF ikke er et imponerende resultat havde vi stor succes på vandet. Det blæste så meget at kun 7 ud af 40 både gennemførte sejladsen. Vejrudsigten lover mindre vind i morgen, så vi krydser fingre for, at vi kan gennemføre en sejlads der.”

Den unge danske RS:X windsurf sejler Sebastian Fleischer imponerede på førstedagen med en flot serie på 4-3-7 og han ligger samlet nr. 7 blandt 65 deltagere.  

I 49er lykkes det at gennemføre tre sejladser ogJonas Warrer&Anders Thomsenligger samlet nr. 14 ud af 54 startende med serien 17-8-5.

Det største felt er Laser mænd med 104 deltagere og her ligger Christian Guldberg Rost nr. 53 med placeringerne 32 og 34.

Event webside / resultaterSeneste nyheder

Unge talenter samlet i Skovshoved

Øhavet Rundt i en light version

Kapsejlads

Ny sejlads: ”Af kærlighed til sejlsporten”

Kort Nyt

Unge talenter samlet i Skovshoved

Kort Nyt

World Sailing: Nu starter præsident valgkampen

Kapsejlads

Øhavet Rundt i en light version

Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kort Nyt

Ny undersøgelse om brand på både

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker