Team Jena og Katja har brug for din støtte

"Ohøj der ude!", skriver Hellerup Sejlklubs formand Jesper Kamp Nielsen i et ekstraordinært nyhedsbrev, med en opfordring til at støtte "Team Jena & Katja".  Formanden forsætter, "Det er meget vigtigt med økonomisk støtte, hvis pigerne (og dermed Hellerup Sejlklub) skal kunne deltage i Ol i Rio i 2016, og dermed have mulighed for at hjembringe medaljer! Jeg vil støtte pigerne økonomisk og håber at rigtigt mange af jer medlemmer, samt jeres venner og bekendte, vil gøre det samme, så del gerne!"

Solid økonomi er hele fundamentet til sportslig succes.

Skal Jena og Katja fra Hellerup Sejlklub hele vejen til OL, taler vi om budgetter i millionklassen. Dansk Sejlunion og Team Danmark bidrager fornuftigt, men slet ikke nok. Private ildsjæle som eksempelvis HS medlem Finn Jørgensen, har sammen med Andersen Biler A/S og Nissan stillet en Nissan Qashqai til rådighed for teamet frem til OL. Et vigtigt skridt på vejen. Hellerups klubrestauratør Mads har gennem det seneste år givet en kulinariske opbakning til pigernes mad, når de er hjemme og et flot madbudget når de er ude.

Pigerne har kun et skud i bøssen, enten lykkes det, eller også gør det ikke. Nu går kampen ind om den ledige danske OL plads. En kamp mellem Aarhus og Hellerup, og den bliver benhård og brutal. Jena & Katja's force er, at de har meget individuel sejladsmæssig erfaring, og de er også stærke omkring det strategiske og taktiske i kampen på vandet.

Nu har Hellerup Sejlklub og pigernes støttefond aktiveret alle sejlerne og medlemmer i Hellerup Sejlklub. Sportsligt talent har "Team Jena og Katja" bevist de har, og de ligger med fremme i toppen af 49FX internationale rangliste.

Aktuelt, er de i Miami og Clearwater Florida, for at sejle WorldCup og Nordamerikanske Mesterskaber. Men det gør det ikke alene, Ambitionen er, at indsamle 200.000 kr. inden 15, februar. 1. april skal der være indsamlet yderligere 160.000 kr. til finansiering af ny båd. Det økonomiske mål kan temaet ikke nå, hvis vi ikke alle sejlere sammen bakker op økonomisk. Handelsforeningen på Strandvejen i Hellerup har allerede meldt ud, at de bakker aktivt op om støttefonden.

"Hvad får jeg igen for min støtte ?", er jo et ret naturligt spørgsmål. Primært den personlige glæde ved – sammen med Jena og Katja, at sætte sejlsporten og Hellerup på verdenskortet. Fysisk kommer den enkelte bidragsyder med i "Hall of Fame" på teamets hjemmeside: www.pigesejler.net.

Du indbetaler på dit støtte beløb – stort eller småt – på reg. 5028 konto 134 55 09 (Jyske Bank) alternativt via MobilePay: 50 22 05 10. Beløbet overføres til en teamkonto hos Dansk Sejlunion. Jena og Katja vil meget gerne kende dit navn og mailadresse så de kan takke dig behørigt.Kort Nyt

DS bestyrelsesmedlem Jens Haugaard er død

Branchenyt

Hempel bygger ny fabrik i KinaSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt