Rindom på medaljekurs i Rio

Unge talentfulde Anne-Marie Rindom fra Horsens ligner mere og mere en af de sejlere, som vil kunne slås om OL-medaljer i Rio i 2016. Hun har de sidste par år stille og roligt ”kravlet” op mod toppen i Laser Radial klassen med en målrettet og seriøs kampagne, hvor hun gang på gang udfolder sit talent.

Sejladserne i Rio har ikke været nogen undtagelse, og Anne-Marie Rindom har hele ugen ligget i top 3, og har rigtig gode chancer for at bringe den første medalje med hjem fra OL-farvandet ud for Rio.

Det ser ud til at medaljerne skal fordeles mellem tre sejlere i Laser Radial.

Anne-Marie lavede 10-3 i fredagens sejladser, mens hendes nærmeste konkurrenter om medaljerne Tuula Tenkanen præsterede 11-2 og belgieren Evi van Acker 13-1.

Når medal race starter i dag ligger Tenkanen og Van Acker henholdsvis nr. 1 og 2 hver med 30 point, og Anne-Marie ligger nr. 3 med 32 point. Englænderen Alison Young har som nr. 4 40 point.

Lørdagens medal race for Laser Radial er planlagt med start kl.12:40 lokal tid – der er 5 timers tidsforskel. DMI’s vejrprognose for Rio forudser relativt svage vinde på 3-5 m/s.

Stævne hjemmeside

ISAF hjemmeside test event