Good morning Weymouth – dag 3

Artikelindeks

 

Mange har henvendt sig og spurgt om ikke jeg kunne dække andet end det TV dækker?

Nu ved jeg jo ikke rigtig hvilken kanal de tænker på, for BBC viser "alt", så kunne jeg ligeså godt rejse hjem! Jeg tror naturligvis det er DR2 de tænker på, men svaret er nej kære venner - jeg vælger at dække det jeg mener, er interessant for Bådmagasinets læsere.

Det er absolut ikke alle der kan sidde foran tv-skærmen midt på dagen, og jeg har da også fået tilkendegivelser fra mange på ferie, læsere som er på farten, eller på job, som bifalder min dækning via Cover It Live, og så en lille praktisk oplysning: Alle tidspunkter jeg opgiver er i lokal tid Weymouth.

Habour Course

Det er første dag vi skal have Habour Course i brug. Det er et baneområde "indenskærs" – en kæmper yderhavn, som skal krydses af ALT, hvad der skal ud og ind af OL havnen. Det bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå!

49eren med Allan Nørregaard og Peter Lang kom jo som bekendt rigtig godt fra start på deres OL-serie, med en anden og fjerde fører de serien. 49erne sejler for første gang på Habour Course med start kl. 12

Jonas Høgh i Finn viste overnaturlig styrke, da han sejlede sig fra en ubetinget sidsteplads til en fantastisk syvende plads, som jeg vil vurdere sagtens kan bruges i det endelige regnskab. Jonas har altså i mine øjne ikke brugt sin fratrækker ved dette stævne endnu, det tror jeg der er andre der har! Finn flytter til baneområdet "South" og starter kl. også kl. 12 – nok det område med de største bølger, og med en vindretning der peger en smule mere mod syd end de første par dage, ja så skal det nok blive interessant.

Nu er det jo ikke kun 49er og Finn der var på vandet i går. Hele fire øvrige besætninger var i vælten og, og et hurtigt overblik på næste side:


Udvalgte artikler *

Ny båd til sommer?

Sejlerdrømme på tilbud