Toppen af dansk Match Race i samarbejde op til OL

Der har næsten dagligt været muligt at syne to Elliotts ud for Skovshoved havn, hvor de danske Match Race OL sejlere har trænet inden afgang til England. I den ene båd sad Lotte Meldgaard, Susanne Boidin og Tina Gramkov. De er i skarp OL-træning. I den anden båd sad resultatet af tre samarbejdende teams; Team Sehested/TRE-FOR, Team Aschenbrenner/TRIFORK og Team Boidin/SAIL RACING.

Gyldent samarbejde

Match Race Centeret i Kongelig Dansk Yachtklub har været kendt for at have dygtige sejlere, der hjalp hinanden til tops. En tendens der er ved at vågne op igen. De tre ovenfor nævnte unge danske Match Race teams, der har trænet med OL-pigerne, har et sundt samarbejde, der styrker niveauet. Samarbejdet kan sammenlignes med de danske 49'eres, der endte med OL-guld i 2008. De træner sammen, videndeler og udnytter hinandens besætningskapacitet.

"Vi er meget glade for, at drengene har trænet med os i tiden op til OL. De har givet os god modstand og vi har kunnet udvikle os til og med sidste træningsdag", udtaler Susanne Boidin. Som tak inviterede pigerne alle drengene i biografen for at se den nye Batman film.

Dygtige trænere

Match Race pigerne har haft god feedback af Danmarks bedst placerede skipper på ranglisten
Mads Ebler, som de seneste måneder løbende har trænet pigerne. Martin Boidin, der bliver pigernes træner under OL, har ligeledes brugt hverdagstræningen for at komme ind i rutinerne før OL.

Næste stop OL

I dag rejser Lotte, Susanne, Tina og træner Martin til Weymouth, som er den Olympiske Sejlsportsby. Teamet har dermed nogle dage til at falde til i deres Olympiske hjem, træne og tage til åbningsceremonien. Den 29. juli vil Match Race pigerne have deres første start, og de sejler indledende runder til den 4. august.


Udvalgte artikler *

Ny båd til sommer?

Sejlerdrømme på tilbud