Se den nye Dragonfly 32 Evolution

Seneste skud på stammen fra Quorning Boats er den nye Dragonfly 32 Evolution. Den har fået nye Wave-piercing pontoner og indbydende lyst interiør.

Den nye Dragonfly 32 Evolution er en videreudvikling af den populære Dragonfly 32 Supreme. Dragonfly 32 Evolution bliver præsenteret på Salon Nautique i Paris d. 8.-16. december samt på ”boot 2019” i Düsseldorf. D. 19.-27. januar 2019.

Wave-piercing pontoner
Gennem de senere år har Quorning Boats arbejdet med designet af den nye generation af wave-piercing pontoner, som de udviklede til deres Dragonfly 25-model og senere til Dragonfly 28 Performance. Nu tager de så skridtet videre og implementerer wave-piercing skrogdesign og teknologi i Dragonfly 32 serien med den nye Dragonfly 32 Evolution.

Det nye design giver 20% mere opdrift i pontonerne samt 20 cm ekstra i bådens samlede bredde. Desuden er opdriftcenteret placeret lavere, hvilket samlet set giver mere begyndelsesstabilitet og betyder, at båden kan presses mere i stærk vind. Pontonerne har en lavere profil og giver en mindre våd overflade i let vind.

I høj sø bevæger båden sig igennem bølger med mindre modstand, som giver hurtigere og mere komfortabel sejlads. Båden er blevet mere sporty at sejle, og er mere spontan på styringen.

Nyt lyst interiør
Den nye Dragonfly 32 Evolution byder desuden på et nyt interiørdesign med lakeret elm-aptering. Dette giver lyse, moderne og hyggelige omgivelser.

df 32 interior 3752 web

Dragonfly 32 Touring forbliver som hidtil, med lavere rig og med de originale standardpontoner. For de som ønsker et mere moderne look og mere sporty og sikker sejlads med en højere rig, kan Dragonfly 32 Evolution opfylde en kræsen sejlers drøm.Kort Nyt

DS bestyrelsesmedlem Jens Haugaard er død

Branchenyt

Hempel bygger ny fabrik i KinaSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt