Helsingør Sejlklub dropper Sejlsportsligaen

Helsingør Sejlklub har besluttet at trække stikket til Sejlsportsligaen. Det er ikke lykkedes at få de unge i klubben til at interessere sig for ligasejlads.

”Helsingør Sejlklub har deltaget i fire sæsoner på foranledning af et hold mænd, som gerne ville starte det op med øje for at indsluse klubbens yngre kræfter i teamet hen ad vejen. Der har ikke været den fornødne interesse hos klubbens unge, så det er desværre ikke lykkedes, og nu har de ikke mere tid og energi til at fortsætte. Helsingør Sejlklub har følt sig nødsaget til at trække sig fra Dansk Sejlunions ligasejlads i J/70ere da der ikke var nok tilslutning.” Det skriver formanden for Helsingør Sejlklub, Mikael Lohmann-Jørgensen på Facebook.

Peter Wolsing, Sejlsportsligaens daglige leder, har taget beskeden til efterretning og siger, at i nogle klubber er det let at få aktiveret de unge, og i andre klubber går det knap så let. Han håber at se Helsingør igen, om ikke andet så om nogle år.

Formanden er lidt ked af det

”Jeg synes nu det er synd, at en klub som Helsingør Sejlklub ikke har nogen med i så spændende sejlads som ligaen, og vi forsøgte derfor at finde nogle nye friske unge mennesker, men det er heller ikke lykkedes – derfor denne beslutning,” fastslår Mikael Lohmann-Jørgensen.

Han slutter af med at ønske, at fremtiden vil bringe nogle nye kapsejlere, der kan videreføre Helsingør Sejlklubs tradition, med at producere gode kapsejlere, der kan vise klubstanderen rundt om i verden.Seneste nyheder

Forrykt efterspil om OL-afstemning

Mød langtursejlere på Boatshow

Anna Munch nomineret til Årets Fund 2018

★ Artikel

Forrykt efterspil om OL-afstemning

Nyheder

Mød langtursejlere på Boatshow

Kapsejlads

VM i 2021 for H-båd i Struer

Nyheder

Anna Munch nomineret til Årets Fund 2018

Nyheder

DS Talentudvikler kandidat til talentpris

Kort Nyt

YES - Nyt site i luften

Kort Nyt

Lavere afgift – et godt skridt på vejen