Her et billede hvor solen endelig skinner på de to danske teams, Team Kattnakken og Team WOW.

Match Race: Palludan kæmper for at komme i finalen

03-11-2018 06:30 Katrine Bertelsen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

På tredjedagen til Swiss International Women’s Match i Ascona, Schweitz var det igen regnvejr. Først ved middagstid holdt regnen op, og de første solstråler kiggede igennem skyerne. Vinden var hele dagen fra skiftende retninger og vekslende i styrke. Men der var lige nok til at sejle på.

Efter fredagens otte flights i Round Robin, ligger franske Pauline Courtois team Match in Pink klart i spidsen.
– Det var en hård dag i meget let og springende vind. Vi har vundet to sejladser og tabt tre (til tre franske hold). Det er lidt usikkert, hvordan løbsledelsen gør lørdag, der mangler nemlig stadig fem flights (19 match). Henriette Koch har vundet to og tabt en i dag, fortæller Trine Palludan fra Schweitz.

Planen for lørdag, der er sidste dag i stævnet, er at få gennemført de sidste Round Robin før kl. 13, og få sejlet både semifinaler og finaler om eftermiddagen.

– Ellers har vi haft fire dage i totalt regnvejr. Vi har intet overblik over de samlede resultater, hvis vi er heldige (og sejler godt lørdag) kan vi måske klemme os ind på en 4.plads og dermed gå videre. Så det krydser vi fingre for, slutter Trine Palludan.

Se de foreløbige resultater her.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer