Danske A Cat-sejlere i stjernevrimmel

Det bliver et stjernespækket VM for A-Cat i år. Flere AC-stjerner og verdensmestre mødes i Australien.

Der er nu kun tre uger til VM i A-Cat, der i år sejles i Hervey Bay, Queensland, Australien. Fra Danmark deltager Morten Kohlenberg og Tom Bøjland.

Mere end 100 både fra 14 nationer er indtil videre på startlisten til VM for A-Cat. En imponerende række af sejlsportens Ronaldoer, Messier osv. er på listen – blandt andet Glenn Ashby, Peter Burling og Blair Tuke, der udover at de er regerende America’s Cup vindere også har en god håndfuld olympiske medaljer af nyere dato liggende hjemme i skuffen. Dertil kommer en af verdens bedste kvindelige sejlere Carolijn Brouwer.

Den dobbelte verdensmester i A-Cat og F18, Mischa Heemskerk, Den regerende A-Cat verdensmester Steve Brewin samt Darren Bundock og Scott Anderson, der ligeledes har lidt olympisk metal liggende i skuffen, stiller op til VM.

Udover dette trækker A-klassen også topsejlere fra andre klasser til – eksempelvis den regerende verdensmester i Contender – og nej det er ikke Søren Dulong Andreasen i år, men Mark Bulka fra Australien.

Fra Danmark deltager Morten Kohlenberg og Tom Bøjland.
– Vi har ingen olympiske medaljer i skuffen, men målet er jo naturligvis at nå så langt op på listen som muligt, men der ER forskel på os der betaler og dem der bliver betalt for at sejle :-) - men superfedt at få mulighed for at "spille på samme bane som Messi og Ronaldo, siger Tom Bøjland.

VM for A-Cat sejles fra d.11. -24. november 2018 i Hervey Bay, Queensland, Australien. Du kan følge med her.Hervey Bay, Queensland, Australien. Du kan følge med her.Seneste nyheder

16 havne sammen om nyt turismefremstød

'Livline' fra Esmark til Waterz

To nye konsulentjob ledige i Dansk Sejlunion


Sailing World News