Star VM: Schönherr lagde rigtig godt ud

Der bliver kæmpe om en af de mest prestigefyldte titler i sejlsporten - VM i Starbåd disse dage på vandet ud for Oxford Maryland, på den amerikanske østkyst tæt på Washington DC.

De to første dage skulle vise sig at blive en lang ventetid, da vinden begge dage havde valgt at udeblive, og flere begyndt at tale om det mon var stilhed før stormen. Orkanen 'Michael' var netop på vej i land i det vestlige Florida, men orkanen har, heldigvis for sejlerne ved VM, en nordlig kurs, og deltagerne ved VM vil som det ser ud lige nu, kun blive ramt af det yderste/kanten af orkanen, hvilket i sig selv kan være slemt.

Men onsdag fik sejlerne deres hårdt prøvede ventetid tilbagebetalt med to perfekte sejladser, og her viste Jørgen Schönherr og Jan Eli Andersen rigtig god form, med en tredje og en 13. ud af de 60 startende - sammenlagt en femteplads. 

Norsk føring

Den regeringende verdensmeste tilbage fra Taasinge i 2017, Eivind Melleby viste at han ikke umiddelbart har tænkt sig at tilbage levere Star trofæet tilbage. Med to prikker lagde Melleby sig suverænt i spidsen, foran Finnjolle sejleren fra OL i Rio Jorge Zarif og med Paul Cayard på tredje. 

Der sejles igen i dag torsdag og frem til og med lørdag - med mindre 'Michael' strejfer området med for hård styrke. 

Link til resultatlisten her

Melleby

Den regerende og førende Melleby fra Norge, hvor vi lige kan skimte Schönherr og Jan Eli i baggrunden. Seneste nyheder

Cold Hawaii udvikler nyt event

Kapsejlads om en øde ø

Populært job besat i Korsør Lystbådehavn


Sailing World News