Stille start på J/70 DM

DM & Grundig Sailing Cup for J/70 fik en stille start. Manglende vind udskød første start - men så fik de 34 deltagende både tre sejladser.

Danmarks største sportsbåds-DM for J/70 startede med en udsættelse, hvor svarstanderen blev pillet ned kl. 13.45 og første start skulle gå snarest efter 14.15.

Da vinden kom og blev stabil, kom bådene afsted 15.15. Der blev afviklet tre fine sejladser, med mest vind i de to sidste.

Dagens udsættelse blev brugt effektivt på at afvikle J/70 generalforsamling – som skulle have været lørdag aften – i stedet blev der sejlet til det blev mørkt.
Efter sejladserne mødtes sejlerne til et veldækket bord i klubhuset – en hyggelig J/70 sejler-middag, som der er ved alle Grundig Sailing Cup stævner i Danmark.

Høgh bedste danske båd

To svenske både ligger efter lørdagens sejladser i front, den bedste danske båd er Jonas Høgh-Christensen fra KDY, som ligger nr. tre og bare et point efter ligger Steffen Stegger fra Hadsund.

DM-medaljerne kan, ifølge statutterne for Danmarksmesterskaber, kun vindes af den bedst placerede besætning, som er er medlem af en dansk sejlklub, og medlemskabet skal dokumenteres ved registreringen til stævnet.

Sejladserne fortsætter i dag søndag. DMI lover svag til jævn vind fra nord, som om eftermiddagen aftager og bliver svag til let fra nordvest.

Resultater efter lørdagens tre sejladser:

j70 dm loerdag

 Seneste nyheder

Cold Hawaii udvikler nyt event

Kapsejlads om en øde ø

Populært job besat i Korsør Lystbådehavn


Sailing World News