Skippere søges til Clipper Round the World Race

Clipper Round the World søger 11 skippere til sejladsen i 2019-20. Både mænd og kvinder opfordres til at ansøge.

Skippere der har mod på at sejle et Clipper Round the World Yacht Race skal læse med her.
Der efterlyses 11 talentfulde skippere M/K, der vil konkurrere i Clipper 2019-20 Race. De elleve mænd og kvinder skal lede, undervise og inspirere de 700 amatørsejlere, der tilmelder sig den næste udgave af sejladsen.

Chefen for rekrutteringen er Clipper Race Director Mark Light, som selv var Clipper Race-skipper i 2011-12 udgaven.
– Jobbet er en enestående mulighed for at sejle jorden rundt, og belønningen er enorm. At have chancen for at lede et hold om bord på en 70 fods yacht, bliver både udfordrende og tilfredsstillende, siger Mark Light.

Clipper Round World Yacht Race er ikke bare en udfordring, der gør det muligt for hverdagsfolk at teste sig selv i et ultimativt ocean-eventyr, det er også en chance for erfarne sejlere at opnå et karrierespring: At sejle jorden rundt.

Clipper Round the World blev grundlagt af Sir Robin Knox-Johnston, som blev den første til at sejle solo og non-stop jorden rundt. Clipper Race den eneste sejlads af sin art, der træner folk fra alle samfundslag og nationaliteter til at blive en oceansejler. Ifølge Sir Robin er det netop sejladsens unikke karakter, der gør en skippers rolle så afgørende.
– En skipper til Clipper Race har en meget speciel rolle og kræver fremragende egenskaber, ikke bare som sømand, men også i undervisning og ledelse. Det er en udfordring, men det er sjældent sjovt og tilfredsstillende at komme nemt til noget, siger Sir Robin Knox-Johnston.

I det seneste race vandt den 53-årige kvindelige skipper Wendy Tuck fra Australien, så kvindelige ansøgere er meget velkomne.

Interviews og tests på vandet begynder i oktober, og ansøgere der passerer nåleøjet bliver offentliggjort i starten af 2019. Kan du ikke nå det til denne udgave af Clipper Round the World, modtager de gerne ansøgere, der vil sejle næste gang. Deadline for ansøgninger er 31. december 2018.

Jobopslaget kan ses her.Seneste nyheder

Cold Hawaii udvikler nyt event

Kapsejlads om en øde ø

Populært job besat i Korsør Lystbådehavn


Sailing World News