Kaløvig er foran på hjemmebane

Spændingen stiger forsat, og det er nu Kaløvig Cobras - Sejlsportsligaen som udfordrer KDY - Royal Danish Yacht Club mest. #seahorsens har tidligere været de stærkeste udfordre på havnen, men er hjemmebaneholdet altså kommet foran og lige nu på en 1. plads, og #seahorsens på en 3. plads.

Fra tilskuerne er meldingen klar "det her er så spændende", og Kaløvig Cobras - Sejlsportsligaen heppehold er virkelig i hopla og der bliver råbet og heppet hver gang! I den anden ende af tabellen, der hvor der kæmpes om at blive i ligaen og ikke vinde den, er stillingen også blevet rykket lidt rundt. Lidt uventet oven på sidste års placeringer finder vi lige nu Skovshoved Sejlklubs hold i Sejlsportsligaen på en sidsteplads til dette stævne, og altså nederst i tabellen. Det er et sjældent syn og der er heller ingen tvivl om at det er første gang i mange år at holdet er placeret som de er til dette stævne. I den samlede placering er der kun et hold som er tættere på nedrykning end SKOVSERNE og det er de uheldige sejlere fra Sejlklubben Lynæs. Holdet der har lavet en prik til dette stævne, er alligevel stadig bagud i den samlede stilling. Holdet har været ramt af skader under flere af stævnerne (bl.a. Kerteminde). Bliver det et endeligt farvel til BARRACUDDAS i 1. division ved vi først endeligt i morgen.

Susanne Salminen og Henriette Koch kommenterer fra molen, og der er god grund til at kigge forbi i morgen, hvor den endelige vinder skal findes.Seneste nyheder

Cold Hawaii udvikler nyt event

Kapsejlads om en øde ø

Populært job besat i Korsør Lystbådehavn


Sailing World News