Oure har to elever med til EM

To sejlere fra Oure Sejlgymnasium deltager ved åben ungdoms matchrace, EM i Kroatien - læs om fordelene ved at gå på Oure og sejle her. 

Et dansk team, bestående af to unge sejlere fra Oure Sejlgymnasium skal ned og repræsentere Danmark sammen med to andre danske hold til åben ungdoms europæisk mesterskab i Match Race.

Danmark er i år godt repræsenteret ved åben europæisk mesterskab i matchrace med hele tre besætninger. I blandt de tre besætninger er der en besætning fra Kerteminde, hvor to af besætningsmedlemmerne til dagligt går på Oure Sejlgymnasium. Her sejler de til daglig J70 og deltager i den danske Sejlsportsliga. På Oure sejler de derudover også DS37, Nacra 500, SL16, 29’er, Laser, Europa og 420. Denne variation af forskellige bådtyper giver en bred pallette af forskellige kompetencer inden for sejlads.

Skolerne i Oure er i forvejen meget tilstedeværende inde for dansk sejlsport med deres efterskole og højskole, men er nu begyndt at ligge en del energi for at give gode mulighed for gymnasielever på Oure Sejlgymnasium i form af kompetente træner såsom Mads Bendix, Peter Junge, Jesper Henriksen, Ditte Juul og Jesper Radich. 

Hvem er det som er med til EM?
På holdet der skal med til åben ungdoms EM i match race i Kroatien, er der som tidligere nævnt to unge sejlere med fra Oure Sejlgymnasium. Oure bliver repræsenteret af Mikkel Petersen og Valdemar Laust Bæk der til daglig sejler J70.

Ud over sejlads på Oure bruger de unge drenge rigtig meget tid deres skolegang hvor de begge er i gang med 2.G. Eleverne er begge meget glad for at kunne kombinere deres sejlads med en STX og stadigvæk have tid til at være ung. Mikkel Petersen udtaler sig, ”Jeg er super glad for at have startet på Oure. Det er nu mit tredje år på Skolerne i Oure da jeg også har gået på efterskolen. Jeg kan bare ikke få nok af det sted! Jeg er så glad for at jeg med hjælp fra skolen, kan få så mange forskellige kontakter der blandt andet nu har bragt mig til Kroatien. Det bliver så fedt!”. De mange kontakter får de blandt andet i gennem deres træner og mentor Jesper Henriksen, som til dagligt gør et kæmpe arbejde for de unge sejlere. Derudover vil Ouredrengene gerne give en stor tak til Kerteminde Sejlklub, for at gøre det muligt at sende de unge mennesker af sted, og Nynne Desirée Ammundsen for at ryste holdet sammen og hjælpe dem på vej til de internationale stævner.Seneste nyheder

Cold Hawaii udvikler nyt event

Kapsejlads om en øde ø

Populært job besat i Korsør Lystbådehavn


Sailing World News