Blev nummer 6 men nappede guldet

Et rigtig flot felt på hele 41 Finnjoller var samlet til DM i Middelfart, og det var et felt fyldt med udenlandske deltagere. Lige præcis en båd skilte feltet på midten, i at sejle under Dannebrog, i det 21 danske og 20 udenlandske udgjorde det flotte felt.

Det blev, endnu en gang fristes vi til at skrive, Otto Strandvig som sluttede som bedste dansker og dermed dansk mester. Som nævnt i overskriften, så skulle vi helt ned på sjettepladsen for at finde Strandvig, en situation som de danske Finnjolle-sejlere nok må leve med, og endda måske kan blive endnu 'værre' for den kommende sæson.

Næste år Master
Det var meget kompetente modstandere der var mødt frem, og super sjovt at vi kan holde et så højt niveau på stævnet, udtaler Michael Staal til Bådmagasinet – og fortsætter, næste år holder vi DM ugen før Masters. Der kan godt komme +100 deltagere til det danske mesterskab, og så skal vi måske endnu længere ned på resultatlisten for finde første dansker.

Link til et yderst omfattende og super flot fotogalleri fra DM i Middelfart her - og skulle du have lyst til at se den samlede resultatliste, så får du dette link serveret direkte her.

 ★ Interview & Portræt

★ Rikke Hvilshøj: Ultimativ frihed - total afkobling

Kort Nyt

Husbåde på Falster er start på ny bydel

Kort Nyt

Sejlere fra Norge slipper for 6-dags reglen

Kort Nyt

Turister har en nøglerolle i Anholt Havn

Kort Nyt

"En eremit i Sargassohavet"

Kort Nyt

Sydhavnens Unge Sejlere fejrer 5 år

★ Test af sejlbåde

★ Waszp på egen krop

Kort Nyt

Ikke overraskende - årets ØRC er udsat

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker

Interessen boomer for at købe båd