F18: Et sølle point fra dansk sejr

To danske Formula 18 besætninger havde fundet vej til den traditionelle Møvenstein Cup der blev sejlet i Travemunde sidste weekend.

Stævnet var i år tillige 20 års jubilæum for F18 klassens opstart i Tyskland, og det blev fejret med asser af vind lørdag - ja ligefrem mere end nok til alle! Der blev kun sejlet en enkelt sejlads før alle blev sendt ind - måske mest fordi 14 fods jollerne,der også deltog, havde store udfordringer med at holde sig 'på benene'.

Mere luft end i Aarhus

Søndag blev der sejlet fire sejladser i mellemluft med en del variation i både styrke og retning, og det var tydeligvis bedre forhold i Travemunde, end hvad de mange tusinde tilskuere og Nacra17 besætningerne oplevede i Aarhus denne søndag.

Penny Wyon og Jan Hedemann fra Vallensbæk tog andenpladsen kun et enkelt point fra sejren og Charlotte Engelsen & Tom Bøjland fra Skovshoved blev nummer seks, i det 16 både store felt.

Bemærkelsesværdigt er det, at hele fire besætninger i top seks var mix-besætninger - katamaraner sejler åbenbart bedst når de er bemandet med både det stærke og svage køn, slutter nyheden fra F18 sejlerne i Danmark.Seneste nyheder

Cold Hawaii udvikler nyt event

Kapsejlads om en øde ø

Populært job besat i Korsør Lystbådehavn


Sailing World News