Matchrace: Koch og co. med fremme i Lysekil

Sidste års WIM-serie vinder Pauline Courtois og hendes hold vandt alle sejladser på den første dag til Lysekil Women's Match 2018. Henriette Koch og Team Kattnakken er med fremme.

I dag gik starten på Lysekil Women's Match 2018 og dagen bragte klar sol og en stabil, men let vind fra sydvest, næsten perfekte vejrforhold til matchrace. Hver besætning mødes i første omgang i en round-robin, hvor alle hold møder hinanden for at afgøre, hvem der går videre til kvartfinalen.

Det franske hold Match in Pink by Normandy Elite Team med skipper Pauline Courtois, vandt dagens sejladser, og er ubesejret efter førstedagen.
– Vi vandt alle vores starter i dag, og havde god fart. Vi fik ingen straffe, men i morgen møder vi et højere rangeret hold, så det er vigtigt for os at fokusere, siger Pauline Courtois.

Henriette Koch fra Danmark med sine erfarne Team Women On Water/Team Kattnakken sejlede stabilt og tog fire sejre hjem, det samme gjorde Claire Leroy som skipper for den svenske besætning New Sweden Match Racing Team.

Onsdag kl. 9.30 fortsætter rund-robin-sejladserne.

Stillingen i Lysekil Women's Match 2018 efter dage :

(skipper, team, nationalitet, sejre – nederlag)

1. Pauline Courtois, Match in Pink by Normandy Elite Team, FRA, 5-0
2. Anna Östling, Team Anna, SWE, 4-1
2. Johanna Bergqvist, Team Bergqvist Match Racing, SWE, 4-1
2. Claire Leroy, New Sweden Match Racing Team, FRA, 4-1
2. Henriette Koch, Women On Water / Team Kattnakken, DEN, 4-1
6. Marinella Laaksonen , L2 Match Racing Team, FIN, 3-2
7. Alexa Bezel, Swiss Women Match Racing Team, SUI, 2-3
7. Margot Vennin, Matchmoiselles by Normandy Elite Team, FRA, 2-3
9. Antonia Degerlund, Team Sköna Vibbisar, FIN, 1-4
9. Ekaterina Kochkina, ProKaTeam Sailing Team, RUS, 1-4
11. Octavia Owen, Athena Racing, GBR, 0-5
11. Sanna Mattsson, Swedish Women's Match Racing Team, SWE, 0-5

Lysekil Women's Match startede i 2004 og er verdens største årlige tilbagevendende konkurrance for kvinder i matchrace. Nogel af verdens bedste team deltager i Lysekil Women's Match, som sejles fra d. 6. – 11. august 2018. Stævnet begynder med kvalifikationssejladser, hvor de bedste teams går videre til kvartfinale, semifinale og til slut finalen som afgøres på lørdag d. 11. august.

Lysekil Women's Match indgår i Women's International Match Racing Series 2018, med stævner i Finland, Sverige, Schweiz, Rusland og de Amerikanske Jomfruøer.

Læs meget mere her.Seneste nyheder