Motorbådsrally på Øresund – kom og vær med

Kom og vær med til motorbådsrace i det nordlige Øresund lørdag d. 15. september. Du behøver ikke at være medlem af en sejlklub, og der er fest bagefter!

Lørdag d. 15. september er der motorbådsrally i Øresunds nordlige del. KDY arrangerer og der er mulighed for at deltage i fire forskellige klasser: 5, 10, 15 eller 20 knob.

KDY skriver:
– Vi er nogle motorbådssejlere som synes, det kunne være morsomt at samles til et stævne. Vi starter med at sejle rundt i Sundet for efterfølgende at mødes til en fest på Rungsted Havn. Stævnet er for alle motorbådssejlere med udgangspunkt fra en havn mellem Kullen og København. Der bliver nok ikke tid til at fiske – men der er lagt op til en fest med musik og dans og underholdning i KDY's klubhus på Rungsted havn.

Tilmelding:

• Det er ikke nødvendigt at være medlem af en sejlklub for at deltage - skriv blot INGEN i feltet
• Under hjemhavn beder vi jer skrive hvilken havn I starter fra
• I skal opgive mobilnummer
• Det er vigtigt for os at vide hvor mange besætningsmedlemmer der er om bord, udfyld derfor venligst navnene på gasterne i tilmeldingsformularen

Afmelding (f.eks. i forbindelse med dårligt vejr) til mobil: (45) 2073 0626 inden torsdag den 13. september; tilmeldingsgebyr refunderes ikke!
Havnepladser ved gæstebroen foran klubhuset er reserveret på dagen d. 15. september fra 13-18.
Tallerkener, glas og bestik til medbragt mad kan fås i Klub Cafeen.
Drikkevarer kan købes i Klub Cafeen: 1 øl/vand 10kr., 1 glas vin 20kr., 1 flaske vin 100kr.
Mad kan købes som ”take away” ved restauranterne på Sydkajen eller ved Fiskehuset på Nordkajen. Se evt. menukortene i Klub Cafeen.
Der er mulighed for at benytte gas-grillene på Klubbens terrasser.

Læs mere og meld dig til på linket her.Seneste nyheder