Nord Stream Race: Frederikshavn vinder etapen til Helsinki - se video

Når et land ryger ud ved VM i fodbold, så vinder det pågældende land en etape i Nord Stream Race. Sådan har det været de seneste par dage, hvor de ellers så normale boldsikre tyskere måtte forlade VM, ja der vandt Norddeutcher Regatta Verein fra Hamburg etapen til Stockholm.

Det skete efter en noget anderledes tur, hvor de fem Club Swan 50 blev sendt fra København, som var uden nogen form for vind, til et område syd for Øland for motor, hvor de fem både blev startet på etapen til Stockholm.

Og det helt bizarre, ja så endte det faktisk med at etapen blev en tæt på hårdt-luft oplevelse. Der kom rigtig frisk luft, og sejlerne var godt udmattede da de nåede Stockholm. Når stævneledelsen havde valgt at sende bådene afsted fra København for motor, så hænger det sammen med det tidspressede program – de fem Club Swan 50 var nemlig sat i start med en af de større traditionsrige sejladser i Stockholm området – denne start skulle nås!

Danmark ud – Danmark vinder

Seneste etape fra Stockholm til Helsinki fik så Frederikshavn i hovedrollen. De danske fodboldspillere måtte lide den tort at forlade Moskva, og minsandten om ikke det betød at Frederikshavn vandt etapen til Helsinki. Efter tre fjerdepladser, og to tredje – så må det have lunet gevaldigt om bord hos Kris Houmann at krydse linjen som første båd.

Lige nu, inden etapen til St. Petersburg, er det danske team fra Frederikshavn placeret lige i midten af det fem både store felt, men de Russiske værter har været knap så gæstfri, for de er stukket med den samlede førsteplads. De sekundære placeringer fra 2 til 5 er dog ganske tæt, så In-Shore i Helsinki, og etapen til Rusland kan nå at ændre på hvem der skal med på de to øvrige trin på podiet. 

Sejlads frem for shopping

Der findes ikke en 'sejler-video' fra etapen Stockholm - Helsinki, så frem for at se shopping i den finske hovedstad, så får i lige her en lille video fra 2. etape, København - Stockholm. Måske dukker der en op, hvor Frederikshavn vinder, så - stay tuned...Seneste nyheder

Sejlerskole i Svendborg - kun for kvinder

Boat Show: Danmarkspremiere på Sea Ray Sundancer

Code Zero som rullesejl

Se ny kabelfri Code Zero på Boat Show