Målet nået: 155 tilmeldte til årets Sjælland Rundt

Løbsledelsen i Sjælland Rundt har fået deres ønske opfyldt: Minimum 150 tilmeldte til årets sejlads, hvor vi så kan lægge fem til. Der kan stadig nå at komme flere med til starten d. 28. juni, men hvis man vil med på listen over dem, der får gratis havneplads (fritagelse for havnepenge gælder fra d. 26. juni kl.16 - d. 2. juli. kl.16), skal du tilmelde dig inden d. 22. juni, dvs. på fredag.

– Vi glæder os over den opbakning der er, og det afspejles i antallet af tilmeldinger, der overgår sidste års deltagerantal, siger stævneleder Martin Anfeldt.

Print dine papirer hjemmefra

Bureauet har udvidet åbningstiden, så det åbner allerede onsdag eftermiddag kl. 17 for registrering. De 30 frivillige arbejder hårdt i kulissen for at få det sidste på plads. Bemærk, at i år udleveres der ikke program, sejladsbestemmelser, mandskabsliste eller logbog. Print disse ud på forhånd hjemmefra!

Masser af præmier

Martin Anfeldt fortæller, at der igen i år er mange præmier, både til vinderne, men også lodtrækningspræmier. Der er lodtrækning blandt de både der gennemfører, om et flot ur fra Klarlund.
– Og så vi lægger op til, at man dukker op onsdag aften til grill på terrassen og hygge i baren i sejlklubben med alle de andre sejlere. Men er man en early bird og vil op og spise morgenmad torsdag kl.7 i klubhuset (tilmelding påkrævet), skal man skal passe lidt på at det ikke bliver alt for hyggeligt, siger Martin Anfeldt med et lille grin.

Kun en flerskrogsbåd

I år der feltet nogenlunde ligeligt fordelt mellem Cruising-klassen, hvor der er over 50 deltagende både. Racing-klassen har også lidt over 50 både med, resten af feltet består af Twohand- og Singlehand-sejlere.
Flerskrogsbådene har svigtet Sjælland Rundt i år, der er kun en enlig svensk Dragonfly 28 der deltager, og han kommer nok til at konkurrere mod sig selv.Seneste nyheder

Sejlerskole i Svendborg - kun for kvinder

Boat Show: Danmarkspremiere på Sea Ray Sundancer

Code Zero som rullesejl

Se ny kabelfri Code Zero på Boat Show