Meget varm og stille Fyn Rundt

Fra Henrik Jørgensen, trofast deltager i 2hand sejladserne har vi her på redaktionen modtaget denne hyggelige beretning fra året Classic Fyn Rundt. 

----

Den just overstået Classic Fyn Rundt blev en meget varm tur for alle deltagerene ... suppleret med svage vinde, en del opsamlinger (omstarter) og ikke mindst en meget strøm.

Der skal lyde en STOR tak til Kerteminde sejlklub og de frivillige, for afvikling af en velgennemført sejlads ... hvor der var styr på alle detaljerne ... på nær lidt for meget sol ... men det er jo nok de højere magter der styrer dette.

I Dansk2Star feltet havde 29 deltagere fundet vej i år, hvilket er på niveau med de seneste mange år.

På grund af forholdene var det desværre kun de 13 besætninger der gennemførte indenfor tidsbegrænsningen, og da solen gik ned om søndagen kunne vi erklære IMX'eren Exabyte med Jens Ernst ved roret som vinder med Esben Snare (the Meredin's) på 2nd pladsen og X⁴Box (Hansen & Jørgensen) på tredjepladsen.

En interessant observation er, at der igen i år var en hel del DobbeltHand besætninger der blandede sig i toppen af feltet, således var der igen i år seks dobbelt hand sejlere imellem de første 10 båden ... mon ikke det er den lette besætning der i de svage vinde gav de gode resultater... samme med en god timing af strømmen i Svendborgsund

Vi ses på havet...

D2SSeneste nyheder

Sailing World News