Britiske Nick Thompson er en af verdens dygtigste Laser-sejlere. Foto: Jesus Renedo/Sailing Energy/World Sailing

Ny regel i Laser-klassen lemper brug af elektronisk kompas

11-05-2018 06:24 Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

ILCA (International Laser Class Association) har bekendtgjort en ny regel som tillader deltagere i Laser-klassen, at bruge elektroniske digitale kompasser under kapsejlads, fra og med januar 2018. Mange Laser- og andre jollesejlere kan nu drage fordel af Raymarines trådløse Micro Compass.

Giver sejlerne en fordel
Raymarine, der bl.a. producerer trådløse instrumenter til kapsejlads, lancerede det første selvopladende elektroniske kompas for tyve år siden. Siden da har jolle- og racerbådsejlere i hele verden draget fordel af de nøjagtige og pålidelige data fra Raymarines T060 Micro Compass og T070 Racemaster.
Laserklassen er en af de største og mest populære jolleklasser i verden. Den nye regel fra ILCA, som tillader brug af et digitalt kompas, giver de sejlere, der vælger at installere et digitalt kompas, fortrin frem for andre konkurrenter.


Raymarines EMEA OEM salgschef, Greg Wells, som har specialviden på dette område, både med sin produktekspertise og som deltager i kapsejladser, siger:
’Raymarines trådløse Micro Compass, som også har start- og racetimer, er let, brugervenligt, pålideligt og præcist. Det har vist uovertrufne resultater og er blevet anvendt af talløse medaljevindere til olympiader, verdensmesterskaber, europæiske og nationale mesterskaber. Jeg er meget glad for at ILCA har ændret denne regel, så de mange tusinde Laser-jollesejlere fremover kan udnytte fordelene ved kompasset.’

Læs mere på raymarine.com for yderligere oplysninger om Raymarine Micro Compass.


For yderligere information og vejledning om anvendelse af et elektronisk kompas for Laser-joller, kan du læse de nye ILCA-regler her.

Kilde: Pressemeddelelse, Raymarine

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer