Flot tilslutning til '100 mil på fjorden'

Struer Sejlklub kan melde om god tilslutning, og ikke mindst støtte fra Kommunen, til den nye sejlads '100 mil på Fjorden'. Tilmeldingerne har nu nået et tilfredsstillende niveau – i alt 26 både – ganske fint for et projekt som sættes i søen for første gang.

Sejladsen foregår i den nordvestlige del af Limfjorden med start og målgang i Struer den 15. – 17. juni 2018– og sejladsen kommer vidt omkring i den smukke natur, der er i dette område af Limfjorden.

Udvikle single- og two-handed

Sejladsformen single- og two-handed bliver stadig mere og mere populær, og det er Struer Sejlklubs ønske at udvikle denne type sejlads i området. Der er således tale om et slags udviklingsprojekt, og dette projekt har også fået positive tilkendegivelse fra Struer kommune, der støtter projektet økonomisk.

100 mil i Fjordens hjemmeside kan man følge udviklingen i sejladsen herunder tilmeldingerne til sejladsen. Endvidere er der en god oversigt over sponsorer, der støtter projektet.

Socialt før og efter

Planlægningen går nu ind i den sidste fase op til selve afviklingen af stævnet, og sejlklubben satser på at gøre dette stævne til en stor oplevelse for sejlerne at komme til Struer, og besøge byen samt deltage i det sociale samvær før og efter sejladsen, ligesom klubben også planlægger at gøre noget for publikum så sejladsen kan følges på lidt tættere hold.

Hvis nogle har interesse i at følge starten fredag eftermiddag og målgangen i Struer lørdag eftermiddag kan de rette henvendelse til stævneledelsen i informationen/bureauet i klubhuset på havnen.

Yderligere information om sejladsen kan findes på sejladsens hjemme sider her, eller på Struer sejlklubs hjemmeside.
Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen