Frisk luft skabte problemer for flere sejlere - alle ok

De første to dage havde været præget af svag springende vind ved årets store forårsklassiker på Mallorca. Men i går onsdag kom luften. Det var samtidig dagen hvor fårene blev skilt fra bukkene, og hvor guld og sølv fleet blev delt op.

Store badedage

Den megen luft krævede også sine badeture, hvor især Lin Ea måtte en tur i karet efter en kæntring. Per Heegaard var på pletten, og heldigvis skete der ikke noget, ud over en placering langt nede i feltet - i denne sejlads.

Der er spændning i 49erFX hvor Verdensmestrene og OL bronzevinderne fra Rio Jena og Katja ser ud til at have fået gang i kassen, men dagens helt store præstation stod Sebastian Fleischer for, da han med to fjerde to et gevaldigt hop op af listen, og er lige nu placeret som nummer fire i det stærke RS:X felt. Den bedste præstation 'ever' fra Flesicher, stærkt. 

LinEakæntret

Lin Cenholdt og Mathias Bruun slab godt fra en tur i baljen, men hold da op - hvor er dette foto et godt bevis på hvor galt det kan gå, hvis uhledet er ude og man kommer 'i klemme' og karambolage med disse foils. Foto: Per Heegaard
Produktnyt