WIM serien for 2018 er klar

Årets WIM-serie-kalender er klar, og det bliver til fire stævner her i den sjette sæson.

Vi kan faktisk godt skrive traditionen tro, for der startes i Helsinki Finland fra den 25. til den 29. juni, fulgt op af et af de mest traditionsrige kvinde-match-race-stævne som mange kender - Lysekil nord for Marstrand, som sejles fra 6. til 11. august.

Link til fotogalleri fra Lysekil 2017 her

Herefter drager kvinderne til Rusland, hvor der sejles i dagene 14. - 18. august, og serien sluttes af lidt mere eksotisk på St. Thomas, U.S. Virgin Islands, fra den 29. November - 2. December.

Flest tilmeldte

Wim-serien melder år 2018 som året med flest tilmeldte teams, og det er jo en serie som lidt tilbage i tiden var domineret af danske kvinder, og hvor Camilla Ulrikkeholm stod øverst på skamlen da vinderen skulle findes i 2014, men også navne som Lotte Meldgaard og Trine Paludan er med deres teams skippere som er med fremme og blande sig i mdealjerækken - de seneste år dog med Trine som 'vikar' for Camilla.

Der stilles store krav til sejlernes kompetencer, for der er ikke et stævne - hvor der sejles i de samme typer både. Alle fire stævner - ny type båd!

Se lille promotionvideo her:Seneste nyheder

Brug båden som sommerhus

Sejltur til verdens ende

Nye ladere fra CTEK til mindre motorbåde

Vask af dit tovværk