Flotte resultater fra solskinsøen - på dagen hvor der 'cuttes'

De danske landsholdssejler i RS:X, Laser Radial, Nacra17, 49er samt 49erFX boltre sig på vandet ud for Palma, hvor årets store forårsklassiker Trofeo S.A.R. Princesa Sofia Cup bliver sejlet for 49. gang.

Vinden har været løj og på den måde drillet en smule - men det er jo ens for alle. Det afspejler lidt 'ups and downs', her på dagen hvor der cuttes til Guld og Sølv fleet.

Sebastian Fleischer på RS:X boardet er fint med på en samlet 11. plads - og i Nacraen klemmer Lin Cenholdt, der har reserven Mathias Bruun med som stand-in for C.P. Lübeck, sig ind på en 18. plads.

Stabile Anne-Marie Rindom viser storform ganske tidligt på sæsonen. I går sluttede Rindom af med 3-2, hvilket bringer hende op på en samlet fjerdeplads - og som hun selv udtaler, 'fra i morgen (i dag, red.) kommer der luft, jubii' - det er her vi kender Rindoms styrke.

Warrer/Precht fulgte førstedagens flotte resultater op med en 3.-4. men så også en dyr 16. plads, som kostede dem den samlede føring - lige nu nummer fire. Udover duoen med Stephensen Lübeck (Smil, red) og Hoffmann Buhl som fint holder sig inden for cuttet på en 15. plads, så er det værd at bemærke at en anden ny og taltenfuld duo med Frederik Rask og Marcus Bay også holder sig, som nummer 18, på den pæne side af cuttet. Altså tre danske 49'ere som skal sejle med i guldfeltet fra i dag. Stærkt gået af det/de unge teams. 

I 49erFX er det stadig Ida og Marie som 'shiner' skarpest fra sæsonstart, og er med helt fremme på en fornem andenplads. Jena og Katja fik lidt bedre fat i tirsdagens sejladser, og har stævnen inde i top ti, lige et bovspryd foran Horsensbåden med Schütt/Nielsby.

Per Heegaard har væet på vandet med det store objektiv, og det er der kommet nogle super fede fotos ud af. Dem kan du nyde her.

Se stort fotogalleri fra Per Heegaard, og husk at klikke på fotoet for at se det i ekstra stor størrelse - rigtig godt fornøjelseSeneste nyheder

Brug båden som sommerhus

Sejltur til verdens ende

Nye ladere fra CTEK til mindre motorbåde

Vask af dit tovværk