Ny sponsor til OL-satsende 49erFX

Aarhus’ 49erFX OL-håb, Ida og Marie, får fornyet energi i form af sponsorat fra startupvirksomheden VisBlue. Sponsoratet betyder at pigerne kan holde fuld fokus på træningen frem mod sommerens VM.

Med et betydeligt sponsorat fra Aarhus virksomheden VisBlue har 49erFX pigerne nået en væsentlig milepæl, i bestræbelserne på at finansiere deres OL-kampagne frem mod OL i Tokyo 2020.

Kim Christensen fra VisBlues bestyrelse udtaler til pressen 'For VisBlue er sejlsporten en naturlig samarbejdspartner, som vi både deler råstoffer og værdier med. VisBlue har potentialet til at blive en af de store spillere inden for lagring af grøn energi, og i den sammenhæng ser vi et fint match med sejlerne Ida og Marie. De har vist, at man med talent, viden og en utrættelig energi, på få år kan gå hele vejen fra idé til olympisk potentiale. Det sker i en sport, der baserer sig på evnen til maksimalt at nyttiggøre naturens egne ressourcer – vand og vind. VisBlue er på samme track og vi ser VM2018 i Aarhus som en attraktiv mulighed for markedsføring og salg af VisBlues produkter'

For de to rutinerede sejlere er der store perspektiver, og de supplerer; 'Vi er utroligt stolte af, at vi har fået VisBlue med ombord. VisBlue er et godt match, både med os, og vores andre trofaste sponsorer, LINDBERG og Kamstrup, der er fyrtårne i Aarhusiansk erhvervsliv. Samarbejdet med VisBlue betyder blandt andet, at vi ikke behøver bekymre os om økonomi i 2018. Det er en tung sten, der nu er faldet fra vores hjerter. Nu har vi energi til at give træningen hele armen inden VM. Vi glæder os således til at præsentere et samlet ’49erFX Aarhus-hold’ når Danmarks hidtil største sejlsportsbegivenhed gennemføres i begyndelsen af august måned på Aarhus Bugt'.

Faktaboks:

VisBlue er en ambitiøs, aarhusiansk startupvirksomhed, der leverer banebrydende og avanceret grøn teknologi til lagring af strøm. VisBlue leverer batterier, som er baseret på den nyeste Redox Flow teknologi, der er et miljøvenligt alternativ til traditionel litium-ion-baseret teknologi. VisBlues løsning er både skalerbar, økonomisk og effektiv. Endelig er 90 % af VisBlues batterier genanvendelige.
Se mere på www.visblue.com

 Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen