Sejlerne fra Oure, med Jesper Radich i spidsen deltog i søndagens træningssejladser i J/70.

J/70 miljøet vokser og tiltrækker stærke profiler

05-12-2017 06:31 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

KDY’s J/70 Vintercup er slut, men den fælles vintertræningen trækker forsat sejlere til fra hele landet – og tilmed nogle af landets bedste! Tidligere har der været svenske gæster, denne søndag var gæsterne fra Fyn.

Interesseressen for at være en del af det voksende J/70 miljø er stigende og nu er det ikke kun Øresundsklubberne der deltager søndag efter søndag.

Senest var der besøg af to svenske klubber fra Halmstad, der tilmed har haft deres både liggende i Skovshoved. Nu er det de fynske sejlere fra Oure der med kendte erfarene sejlere som Jesper Radich og Mads Bendix med flere, tog turen til Øresund for at sejle med.

Udover sejlerne fra Oure, var der både nye og kendte hold som også sejler med i Sejlsportsligaen. Holdene der tropper op hver søndag, bliver selvsagt bedre og bedre, og det er til stor glæde for folkene bag J/70 miljøet.

Projektleder Peter Wolsing, der for nylig fik medvind med kommentaren om den eliksir der drikkes på Thurø hvor J/70 miljøet også vokser, siger om de sidste mange søndag-sejladserne, ”det er godt at se hvordan miljøet vokser. Særligt, hvordan at de unge mere uerfarne og mere erfarne sejlere sammensætter holdene, og hvordan sejlerne inspireres af hinanden, det er lige præcis det som J/70’erne miljøet kan være med til at give sejlerdanmark”.

Der er igen tvivl om at sejladserne kun sker med hjælp fra frivillige hænder fra de deltagenede klubber, hvor det denne gang er KDY der har trukket et stort læs. KDY arrangerer til foråret en lignede cup bestående af fire sejladser.

24231808 244349279435949 3150030437911797945 n

J/70 miljøet vokser sig støt og roligt større. Her ved søndagstræningen, hvor KDY har sat en gruppe sejlere fra Oure i stævne.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer