29er: Frederik F. Bruun og Mads Fuglbjerg klar til U-VM i Kina

Så er sejleråret 2017 ved at være slut, og Frederik og Mads kan se tilbage på et fantastisk år – Hvilket i øvrigt også er deres første år som makkere i 29’eren.

De har lagt utallige træningstimer på bugten og træningslejre, samt deltaget i rigtig mange stævner både i Danmark og i udlandet (EM og eurocup i Frankrig, Kieler Woche og YES i Tyskland, eurocup i Polen og Italien, red.).

Resultatmæssigt har de i løbet af sæsonen bevæget sig op i toppen af 29’er klassen – også internationalt.

De er netop kommet hjem fra Eurocupfinalen på Gardasøen, hvor de samlet sluttede som nr. fem ud af ca. 200 både på Eurocupranglisten. Herhjemme blev de i efteråret nr. to til UDM, og kort efter nr. et til Skiff DM.

Tur til Kina

Det unge team har samtidig nået deres store mål – at vinde udtagelsen til Youth Worlds, og skal dermed, som eneste danske drenge 29’er-besætning, repræsentere Danmark i Kina i december måned. Det er de naturligvis super stolte af, og glæder sig meget til.

Se også: Super fede fotos fra Peter Brøgger i galleriet her - (husk klik for store fotos...)

Alt dette kunne ikke ske uden deres træningsmakkere i Aarhus. Masser af timer på vand og land – lærerigt og sjovt. Som en anderkendelse på dette samarbejde fik de også sammen med deres træningsmakkere i sommer, tildelt Sailing Aarhus prisen, og til Danish Sailing Awards fik ”Aarhus 29’er Sailing Team” tildelt prisen ”Årets Team” for et træningsmiljø med vidensdeling og kammeratskab efter den danske model.

Stor tak til trænerne

At opbygge sådan et træningsmiljø og dermed opnå gode resultater kræver engagerede trænere. I vores interview blev der nævnt flere gange stor ydmyghed omkring og stor tak til deres trænere Pierre Baad og Finn Beton for alle de mange timer de har brugt på dem – på vand og land, i klubben og til stævner.

De er glade for at sejle i Aarhus Sejlklub, som tilbyder fantastiske rammer til deres sejlads som de elsker.

De ser allerede frem til en ny spændende og udfordrende sæson i 2018. Med mange lærerige og sjove timer på vandet, hvor de gerne skulle blive endnu bedre sejlere – og forhåbentlig sejle flere titler hjem til Danmark.

Dog er de allermest fokuseret på at lave et godt resultat i Kina her i december måned 2017.Seneste nyheder

Forrykt efterspil om OL-afstemning

Mød langtursejlere på Boatshow

Anna Munch nomineret til Årets Fund 2018

★ Artikel

Forrykt efterspil om OL-afstemning

Nyheder

Mød langtursejlere på Boatshow

Kapsejlads

VM i 2021 for H-båd i Struer

Nyheder

Anna Munch nomineret til Årets Fund 2018

Nyheder

DS Talentudvikler kandidat til talentpris

Kort Nyt

YES - Nyt site i luften

Kort Nyt

Lavere afgift – et godt skridt på vejen