Knarr DM: Favoritten løb med titlen

I det stærke Knarr-felt med hele 24 deltagere, afholdt KDY denne weekend DM i Knarr.

Det var det sejrsvandte team Gottfredsen DEN-90, som løb med guldmedaljerne. De to næste podieplaceringer gik til to reserveskippere - Jesper Højer DEN-137 som var stand-in for Kim Bruun der vandt sølv, og bronzen gik til reserveskipper Jens Christensen, som sejlede for Ib Ussing Andersen. Klassereglerne tillader reserveskippere, da DM også indgår i klassens samlede udtagelser til IKC mesterskabet.

Flot vejr uden byger!

I flot efterårsvejr, hvor sejlerne undgik de værste byger, blev der sejlet i vindstyrker fra 2-6 m/s, og der blev gennemført i alt seks sejladser, men det var 'tricky' forhold på Øresund, og der var close race i samtlige sejladser.

Vinderen af stævnet Lars Gottfredsen udtaler til Bådmagasinet: 'Knarr-DM er altid et meget stærkt felt, hvor mange teams lige gir den en ekstra skalle i jagten på det prestigefyldte mesterskab. Det var med stort smil og stolthed, at vi kunne hæve DM-trofæet 2017, især efter at have vundet IKC i Oslo for en måned siden - så var det ekstra cool at nappe DM-guldet også'

Knarr sejlerne takker KDY for et super velarrangeret DM.

Link til den samlede resultatliste herSeneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen