KDY og Tuborg Havn er stop-over i Nordstream Race

KDY bliver arrangør af stopover i København for NORD STREAM RACE 2017.

Stopover planlægges afviklet i Tuborg Havn, som er meget velegnet til Swan 50’erne med deres relativ store dybgang, hvor de kan ligge ved gæstebroen.

De spændende Swan 50’ere kommer til København efter starten i Kiel, hvor de bliver et døgn inkl. overnatning, inden de næste dag sejler videre mod Stockholm, hvor KDY’s søsterklub KSSS - Kungliga Svenska Segel Sällskap – vil være vært for det næste stopover. Herefter sejler bådene til Helsinki inden de går i mål i St. Petersburg.

Sejlsportsligaens vindere deltager

Den ene båd skal sejles af en besætning fra Frederikshavn Sejlklub, som vandt Sejlsportsligaen i 2016, og de skal konkurrence mod vinderne af ligaerne i fire andre lande: Finland. Rusland, Sverige og Tyskland. Det bliver samtidig en spædende udfordring for de fem liga-vindende sejlklubber at sejle en stor moderne hightech sejlmaskine som en Swan 50, der er en ”one design” klassen – der er alt andet lige et pænt spring fra J/70 som ligaerne sejle i, til en Swan 50.

Stopover i Tuborg Havn forventes af være fra den 27. til 28. august 2017, og hvis man går en tur på Tuborg Havn søndag eftermiddag eller aften, vil man kunne betragte de flotte hightech SWAN 50 sejlmaskiner.★ Test af sejlbåde

★ J/80 Versus Melges 24

Kort Nyt

Kom med om bord på en Swan 98 - se video

★ Interview & Portræt

★ Interview, Ib Kunøe: Om bord hos Mr. X-Yachts

Motor

Princess Yacht X95 på vandet

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show 2020 aflyses - vender stærkt tilbage næste...

Sejlsportsliga

Sejlsportsligaen starter sæson nu!

★ Test af sejlbåde

★ Utzon Spidsgatter: Nuttede ”Snuller” - en præmiesluger

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Princess Yacht X95 på vandet

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker