Harboe Cup - jollernes afdansningsbal

Efterårets største jollestævne byder i år velkommen til de fleste jolleklasser, og for flere er det tillige enten ranglistestævne eller årets DM.

Harboe Cup finder sted i Skælskør den 24-25. september, og igen i år - som de fleste jo nok allerede har gættet, med Harboes Bryggeri som hovedsponsor.

I år tæller stævnet som et af ranglistestævnerne for Optimist A, Europe og Laser klasserne (4.7, Radial og Standard), ligesom Feva XL dyster om TORM Junior DM og 29’er, Laser Radial og Europe om Torm Ungdoms DM.

Tilmeldingen er åben for alle aldersklasser – blot gælder der aldersbegrænsning for DM’erne. Udover de nævnte klasser deltager Optimist B og C, Tera, Zoom8, Hobie Cat 16 Spi og A-cat.

Skælskør Amatør-Sejlklub har som tidligere en stor stab af frivillige klar til at tage imod de mange deltagere og deres familier. Hele byen omkring involveres i stævnet , sådan at der kan overnattes på den nærliggende skole, på de lokale campingpladser, hoteller og i sommerhuse rundt omkring Skælskør. Byens erhvervsdrivende holder længere åbent lørdag, med gode tilbud til de besøgende, men Skælskør er også kendt for de mange lokale kunstnere som også byder indenfor i weekenden.

Under stævnet vil der tillige være mulighed for at købe både sejlertøj og udstyr, da både Winner Optimist, DinghyShop og Aarhus Seashop er at finde i Skælskør i weekenden.

Som tidligere får deltagerne under stævnet mulighed for at smage produkter fra Harboes Bryggeri og i forbindelse med præmieoverrækkelsen serveres der pølser mm fra Bähncke.

Alle sejl er med andre ord sat til når der igen afholdes Harboe Cup i Skælskør.

Tilmeldingen er åben og informationer kan findes på www.harboecup.dk


Udvalgte artikler *

Ny båd til sommer?

Sejlerdrømme på tilbud