Juelsminde klar til Super DM

Det summer af liv på Juelsminde havn denne torsdag eftermiddag. Ud over FestiHvalen, en årlig festlig begivenhed, har Juelsminde sejlklub i samarbejde med de tre specialklubber, BB10, Scan- kap 99 og Ylva, arrangeret et Super-DM. De tre bådklasser skal starte på forskellige tidspunkter, men på den samme bane.

P8181193

I morgen starter Super DM i Juelsminde.

I bureauet på havnen hersker der en dejlig hektisk travlhed. De forskellige mandskaber fra de tre bådtyper kommer i en lind strøm forventningsfulde herop på første sal af Juniorhuset. Her får de udleveret sejladsbestemmelser, trøjer, armbånd og andet praktisk, der ud over det sejladsmæssige, også omfatter forplejning med mere. Der er en vis spænding i luften fra sejlernes side.

Fra bureauet er der et flot skue ud over Østhavnen i Juelsminde, hvor de konkurrerende både danner en flot ramme ved molen. Enkelte både er ude for en sidste tur til fin-trimming inden skippermøde og velkomsten i aften.

P8181186

Der gøres klar i Juelsminde.

Forventningerne til sejladserne er meget spændte. I Ylva-klassen er Papillion, Elvira Madigan og den Røde Løber blandt favoritterne. BB 10erne har også en meget spændende og nyt felt. De velsejlende og tidligere hårde konkurrenter SlipStick og Hancock får hård konkurrence af BeepBeep og andre både har også mulighed for at gøre sig gældende til DM.

Scan-kap 99 er måske lidt mere åben, dog med Sort Sol, Provence og Frøken Fast som nogle af favoritterne og ellers muligheder for de fleste andre både i klassen.

Første start til Super DM i Juelsminde går fredag.OL

Kommentar: Det er bare så overskudsagtigt…

Bådudstillinger

Flydende bådmesse melder om rigeligt at se på...

OL

Topresultater fra de danske sejlere ved OL

OL

Opdatering fra onsdagens OL-sejladser

★ Test af sejlbåde

Saffier SE 27: Bedste dagsejler til dato, basta

OL

Rindom kan holde hviledag i gult

Udvalgte artikler *