Ny interssant sponsor til SAP Extreme Sailing

"I vores præstationskrævende hverdag giver cykling en god kombination af fysisk træning og mental afstresning, udtaler Jes Gram-Hansen, rorsmand for SAP Extreme Sailing Team. "..og tilføjer, "glæden ved at cykle bliver kun større af at køre på en kulfiber cykel fra BMC som den Cadel Evans vandt touren på i 2011".

I 2011 vandt Cadel Evans Tour de France på den anmelder roste BMC teammachine SLR01. Netop denne cykel vil SAP Extreme Sailing Team bruge i deres alsidige fysiske træning og forberedelser til Extreme Sailing Series.

" SAP Extreme Sailing Team har længe været inspireret af den måde de professionelle cykelhold skaber værdi og omtale for deres sponsorer samt cykelsporten generelt" udtaler Ole Egeblad, Manager SAP Extreme Sailing Team. "Vi håber at kunne overføre erfaringer fra BMC's sponsorater til sejlsporten og dermed gøres vores projekt endnu mere attraktivt for nuværende og kommende sponsorer.

Allerede i dag lørdag vil SAP Extreme Sailing Team følge BMC rytterne på tætteste hold når de ruller ud på den afsluttende enkelstart i Tour de France. "Foruden en stor sportsoplevelse giver det os en fantastisk mulighed for at hente inspiration til hvordan vi kan give vores sponsorer en unik oplevelse når de gæster Extreme Sailing Series", udtaler Rasmus Køstner, SAP Extreme Sailing Team

Thomas Binggeli, CEO BMC; Cykling anno 2012 er meget forskellig fra hvad den var for 5 – 10 år siden. Cykling er en af verdens hurtigst voksende fritids-sportsgrene og et vigtigt redskab I det sunde liv. Det er vigtigt for BMC, at blive associeret med andre sportsgrene, teams og sportsbrands uden for den "hard-core" cykelverden. Vi er overbeviste om, at SAP Extreme Sailing Team og Extreme Sailing Series vil blive førende brands inden for international sejlsport og der er et glimrende målgruppe match for BMC. SAP Extreme båden er særdeles avanceret – 100% carbon og det er vores cykler også – hurtige – lette – stive og i carbon, slutter Thomas Binggeli.