Kan Sir Ben Ainslie løfte sit team fra jumbopladsen?

Torsdag går det løs (aften dansk tid, red.) ved 7. act af dette års Extreme Sailing Series, som sejles i San Diego. Det unge Land Rover Bar team, som ligger sidst i tabellen, får en taskesejler om bord af den noget bedre slags.

Sir Ben Ainslie besøger sit eget junior-team, som er skabt for at forme og uddanne fremtidens Americas Cup sejlere, og det forlyder at Ainslie tager roret. Det skal blive interessant og se, om også en Ben Ainslie kan løfte teamet op i tabellen, eller kan selv en Ben Ainslie være 'rusten'?

Kan SAP holde føringen?

Men endnu mere interessant skal det blive og se om det danske Team SAP kan holde den samlede føring på årets Extreme Tour.

Tre sejre og en andenplads er det blandt andet blevet til i seriens første seks sejladser, nok til en spinkel 2-points føring over Oman Air, som med to sejre og hele fire andenpladser ser skræmmende stærke ud. En smule mere luft er der ned til Alinghi på tredjepladsen, men vi taler kun om en lille smule, for med tre point til Oman Air, og fem point op til Team SAP, ja så er alt åbent.

Efter stævnet i San Diego, følger for første gang i seriesn historie, en Act i Mexico - stævnet, som også slutter serien af, sejles ultimo november primo december. Så der går altså en god måneds tid endnu, før årets vinder er fundet.

Indtil videre, stay tuned - der sendes live de kommende dage fra San Diego.Kapsejlads

Congressional Cup: Emil Kjær - lige ved og næsten…

★ Test af motorbåd

★ Motor: Hvad er bedst, påhæng- eller indenbords?

Kapsejlads

Silverrudder: Jubilæumsår blev også rekordernes år - 'Tri'...

Kort nyt

Aftale sikrer landets første autonome og emissionsfrie...

Kapsejlads

Følg deltagerne i Silverrudder

Kapsejlads

GC32: Hvem kan slå Alinghi ?

Kapsejlads

Knarr DM: Suveræne Søderlund sejrede

Kapsejlads

Emil Kjær klar til Congressional Cup - havde kommende...

Sejlsportsliga

Sundby WOW stævnet – netværk og sejlads...

Udvalgte artikler *