Kan Sir Ben Ainslie løfte sit team fra jumbopladsen?

Torsdag går det løs (aften dansk tid, red.) ved 7. act af dette års Extreme Sailing Series, som sejles i San Diego. Det unge Land Rover Bar team, som ligger sidst i tabellen, får en taskesejler om bord af den noget bedre slags.

Sir Ben Ainslie besøger sit eget junior-team, som er skabt for at forme og uddanne fremtidens Americas Cup sejlere, og det forlyder at Ainslie tager roret. Det skal blive interessant og se, om også en Ben Ainslie kan løfte teamet op i tabellen, eller kan selv en Ben Ainslie være 'rusten'?

Kan SAP holde føringen?

Men endnu mere interessant skal det blive og se om det danske Team SAP kan holde den samlede føring på årets Extreme Tour.

Tre sejre og en andenplads er det blandt andet blevet til i seriens første seks sejladser, nok til en spinkel 2-points føring over Oman Air, som med to sejre og hele fire andenpladser ser skræmmende stærke ud. En smule mere luft er der ned til Alinghi på tredjepladsen, men vi taler kun om en lille smule, for med tre point til Oman Air, og fem point op til Team SAP, ja så er alt åbent.

Efter stævnet i San Diego, følger for første gang i seriesn historie, en Act i Mexico - stævnet, som også slutter serien af, sejles ultimo november primo december. Så der går altså en god måneds tid endnu, før årets vinder er fundet.

Indtil videre, stay tuned - der sendes live de kommende dage fra San Diego.★ Test af sejlbåde

★ J/80 Versus Melges 24

Kort Nyt

Kom med om bord på en Swan 98 - se video

★ Interview & Portræt

★ Interview, Ib Kunøe: Om bord hos Mr. X-Yachts

Motor

Princess Yacht X95 på vandet

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show 2020 aflyses - vender stærkt tilbage næste...

Sejlsportsliga

Sejlsportsligaen starter sæson nu!

★ Test af sejlbåde

★ Utzon Spidsgatter: Nuttede ”Snuller” - en præmiesluger

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Princess Yacht X95 på vandet

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker