Kan Sir Ben Ainslie løfte sit team fra jumbopladsen?

Torsdag går det løs (aften dansk tid, red.) ved 7. act af dette års Extreme Sailing Series, som sejles i San Diego. Det unge Land Rover Bar team, som ligger sidst i tabellen, får en taskesejler om bord af den noget bedre slags.

Sir Ben Ainslie besøger sit eget junior-team, som er skabt for at forme og uddanne fremtidens Americas Cup sejlere, og det forlyder at Ainslie tager roret. Det skal blive interessant og se, om også en Ben Ainslie kan løfte teamet op i tabellen, eller kan selv en Ben Ainslie være 'rusten'?

Kan SAP holde føringen?

Men endnu mere interessant skal det blive og se om det danske Team SAP kan holde den samlede føring på årets Extreme Tour.

Tre sejre og en andenplads er det blandt andet blevet til i seriens første seks sejladser, nok til en spinkel 2-points føring over Oman Air, som med to sejre og hele fire andenpladser ser skræmmende stærke ud. En smule mere luft er der ned til Alinghi på tredjepladsen, men vi taler kun om en lille smule, for med tre point til Oman Air, og fem point op til Team SAP, ja så er alt åbent.

Efter stævnet i San Diego, følger for første gang i seriesn historie, en Act i Mexico - stævnet, som også slutter serien af, sejles ultimo november primo december. Så der går altså en god måneds tid endnu, før årets vinder er fundet.

Indtil videre, stay tuned - der sendes live de kommende dage fra San Diego.Kort Nyt

Sejlere fra træningslejren i Aarhus Covid-19 ramt

Kapsejlads

Sjælland Rundt klar med dato for 2021

Bådudstillinger

Stor interesse for virtuelt båd-show

Kapsejlads

Champions League: KDY kæmper om guldet

Kort Nyt

Overholder du loven når båden står på land?

Kapsejlads

Perfekt sejlvejr på Thurø Bund

Udvalgte artikler *


Produktnyt