Extreme Sailing Series: Gense lørdagens sejladser

Extreme Sailing Series 8. act bliver sejlet i Sydney Harbour, Australien. Livesendingen starter kokken 04.00, dansk tid. Schweiziske Alinghi er i front med kun to points ned til Oman Air. Red Bull Sailing Team ligger på en foreløbig tredjeplads, mens danske SAP Extreme Sailing Team ikke rigtig har fået fart i båden. Det danske hold indtager en sjetteplads inden dagens sejladser.

"Kun to points adskiller os fra Alinghi. Det er bedre, end vi kunne have håbet på", sagde Oman Airs skipper Morgan Larson og fortsætter: "Hvis vi ligger indenfor fem points margen til Alinghi i denne fase, så har vi grund til at være glade. Vi har stadig to dage tilbage her i Sydney, og der venter nogle forskellige forhold forude. Jeg tror, ​​vores hold først lige er kommet i omdrejninger".

Til trods for at Alinghi droppede et point til deres ærkerivalerne fra Oman Air i går, så er Alinghi co-skipper og rorsmand Arnaud Psarofaghis insisterende på, at holdet ikke er under pres. De håber stadig på at kunne vinde deres tredje Extreme Sailing Series titel. "I øjeblikket føler vi ikke noget pres på os - Oman Air er dem, der har alt at tabe", siger Arnaud Psarofaghis.