Oman klar til de foilede GC32 katamaraner

Muscat i Oman bliver første værtsby i Extreme Sailing Series 2016 sæson. Første afdeling sejles i dagene 16.-19. marts 2016, og det bliver med seriens nye format, hvor der sejles i de ultralette GC32 katamaraner. En ting er sikkert det nye format vil give udfordringer for både skippere og besætningerne, der de sidste mange år har sejlet i Extreme 40 katamaraner.

marktevolution

I 2016 skal der foiles i Extreme Sailing Series.

David Graham, Chief Executive of Oman Sail, der er partner på Extreme Sailings Series 1. act uddyber: "Hele verden vil se med, når Extreme Sailing Series for første gang foiler i Oman. Vi er glade for at være værter for åbningsafdelingen af serien i 2016 og glæder os til at byde internationale sejlere velkommen til Oman, der tilbyder et af verdens bedste sejladsområder. Det vil blive en flot oplevelse for det stadig voksende globale publim og de lokale fans her i Oman".

150313 ESS Muscat 206

Extreme Sailing Series har tidligere sejlet i Oman. Foto: Lloyd Images

På den første dag i Oman vil skipperne få mulighed for at prøve kræfter med de nye katamaraner, når der skal sejles foran den historiske by Mutrah. Dagen afsluttes med en sejlads langs kysten. Dernæst venter tre dage med stadium racing foran Almouj Golf Club.

"Stadium racing forbliver kernen i det, vi gør, men i 2016 vil vi indføre en række nye formater, blandt andet sejlads på åbent vand. Det er for at tilbyde skipperne variation og nye udfordringer", udtaler Race Director for Exteme Sailing Series, Phil Lawrence.

Hele programmet for Extreme Sailing Series og alle teams forventes offentliggjort indenfor nogle få uger. Helt sikkert er dog, at danske SAP Extreme Sailing Team med Rasmus Køstner og Jes Gram-Hansen er med i 2016.Seneste nyheder

Duel jorden rundt: Kampen er i gang

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

Kort nyt

Duel jorden rundt: Kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger båd

Vendée Globe

Bossen i store problemer - måskeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder