Extreme Sailing Series sejler GC32 fra 2016

Så skete det igen, endnu en 'fusion' inden for sejlsportens verden. For ganske få uger siden proklamerede ejerne af M32 at de nu havde overtaget World Match Racing Series, og at der i fremtiden skulle dystes i M32 – og med 1 million som præmiepenge.

I dag har OC Sport, firmaet bag Extreme succesen gennem de seneste 10 år, løftet sløret for at Extreme serien i fremtiden skal sejles i GC32. Det giver god mening.

{redmod}Da vi talte med Michael Hestbæk før stævnet i Tuborg Havn, spurgte vi ind til om der ville være plads til både M32 – Extreme og GC32, det mente Michael bestemt der var, og med det fokus at de forskellige klasser jo lige netop 'dækker' forskellige geografiske områder, så kunne vi godt se, at der var plads til det hele.

Men sådan skulle det altså ikke være.

GC32 bliver nu båden der skal skabe action for Extreme Sailing Series. Der skal sejles et par dage 'til søs', men samtidig med fuld respekt om den succes som OC Sport gennem de seneste 10 år har skabt med deres Stadium Races.

Det skal blive spændende at følge, om det lykkes at skabe baner 'in-shore', hvor vinden ofte kan drille gevaldigt, men at bådene så også helst skal lykkes med at foile. En kode der kan være svær at knække.

Warrer med i 2016 ?

Jonas Warrer har tidligere været nævnt i forbindelse med et nyt team, og vi kender til begejstringen i Warrer familien, hvor faderen Peter Warrer tidligere overfor Bådmagasinet har 'fløjtet' – hold lige øje med GC32, det gør vi – og nu måske endnu mere...

Læs også nyheden på vores Internationale site, Sail-World her (på engelsk)

 

Læs også: Jes Gram og Køstner bliver også foilende

Læs også: Taberne bliver ikke ædt