Flotte Extreme 40 sejlbilleder fra Sydney

SAP Extreme Sailing Team viste gode takter i enkelte sejladser i Sydney ved afslutningen af Extreme Sailing Series, men som ved mange tidligere stævner i 2014, så lykkedes det dem ikke at sejle en stabil serie, og der var for mange bundplaceringer. Kontinuitet har været nøgleordet, hvis man skulle i top i serien.

Efter næstsidste dag så det lovende ud, hvor de var avanceret til 5.-pladsen, men på sidstedagen gik det igen galt,  og de dumpede ned på 7.-pladsen i Sydney og dermed en skuffende 8.-plads i år, hvor deres målsætning fra sæsonstarten var en podieplacering.

528 ESS_Sydney_07

Holdet har endnu ikke meldt noget ud om planerne for 2015, og om samarbejdet med sponsoren SAP fortsætter i endnu en to-års periode. Bådmagasinet erfarer fra miljøet omkring Extreme Sailing Series, at holdet er meget vellidt blandt konkurrenterne, og har ry for virkelig at servicere sponsorsamarbejdet på en meget professionel måde.

Det bliver samtidig spændende at se, hvormange og hvilke hold som 'signer' sig på 2015 Extreme Sailing Series. Emirates Team New Zealand meldte fra til det sidste stævne i Sydney, og mon ikke de koncenterer sig 100% om Americas Cup nu, herunder AC45 World Series som starter i 2015. Og mon ikke Ben Ainslie hold gør det samme ? Så vil det alt andet lige blive et andet felt, når man ikke længere har fokus fra Americas Cup hold, og der parallelt kører en AC45 serie med 6 stærke AC hold.

528 ESS_Sydney_09

TAK til SAP Extreme Sailing Team for mange flotte sejloplevelser i 2014 - vi håber at se team'et igen i 2015 med fornyet energi og motivation, klar til at kæmpe om topplaceringerne.

Nyd disse flotte billeder fra Sydney taget af Lloyds Images/Extreme Sailing Series af sejladserne foran 'det danske' Operahus:

528 ESS_Sydney_08

528 ESS_Sydney_01

528 ESS_Sydney_02

528 ESS_Sydney_06

528 ESS_Sydney_12

528 ESS_Sydney_05Seneste nyheder

Duel jorden rundt: Kampen er i gang

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

Kort nyt

Duel jorden rundt: Kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger båd

Vendée Globe

Bossen i store problemer - måskeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder