'Top-tre' båd trækker sig

Det er Emirates Team New Zealand der noget overraskende har valgt at trække sig fra sidste afdeling af årets Extreme Sailing Series, som starter i dag torsdag og slutter søndag.

Emirates ligger før sidte afdeling som nummer tre i den samlede stilling og kan, med henholdsvis 8 og 16 point op til nummer to og et, ikke nå guldet.

Efter offentliggørelsen af Bermuda som stedet, hvor den 35. Americas Cup skal sejles, så er alle involverede parter i Team New Zealand 'indkaldt', så teamet kan få fuld fokus på den kommende opgave! Man må sige det er i god tid, og mon ikke der ligger andre motiver bag denne beslutning? 

Team SAP nummer syv

Før Sydney ligger danske Team SAP nummer syv og det må være skuffende, i forhold til de målsætninger som Rasmus Køstner og Jes Gram-Hansen tidligere på året offentliggjorde, hvor en podieplads i den samlede stilling var målet. En målsætning som godt nok var meldt ud, inden der dukkede et par nye stærke hold op.

Teamet kan, med optimal udnyttelse af sejladserne i Sydney rykke et par pladser frem i den samlede stilling, hvor top fem er inde for rækkevidde, men det hele skal flaske sig, til danskernes fordel.Kapsejlads

Round Denmark Race har sat dato på eventet

Kort nyt

På Værftsmuseet kan du bygge skibe i efterårsferien

SailGP

SailGP: Highlights fra den vildeste weekend 'ever'

★ Artikel

★ Kinesisk statsstøtte til World Sailing ?

Kort nyt

Finn 'Beton' modtager den største hæder i dansk sejlsport

★ Interview & Portræt

★ Hvor der er vilje er der (faktisk!) vej

Kort nyt

Raymarine - nu med mere skarphed og kontrol

Udvalgte artikler *