Team SAP med helt fremme inden dagens finalesejladser

Sejladserne er helt åbne i Cardiff efter den næstsidste dag i afdeling 6 og SAP Extreme Sailing Team er klar til at drage fordel af deres samlede tredjeplads på resultatlisten.

Søndagen var ikke uden mindre uheld for alle holdene med den ujævne brise, som gav vanskeligheder i den første halvdel af eftermiddagen, det var først efter vinden stabiliserede sig fra race 4 og fremefter, at feltet var i stand til at præstere.

Co-Skipperne Rasmus Køstner og Jes Gram-Hansen, tippet af mange, som 'dem man skal holde øje med' er aldrig bange for store beslutninger og i dag var ingen undtagelse.

Rasmus Køstner var glad for søndagens slutresultat. ''Endnu en ekstrem vanskelig dag med vinden her i Cardiff. På et tidspunkt var det ligesom at lege gemmeleg med vindens forsvinden mellem bygningerne og pustene imellem hullerne. Vi forsøgte at holde os effektive og da vinden endelig stabiliserede sig var vi oppe og køre. Alle har givet den en ekstra indsats i dag, så at lave to førstepladser og to anden pladser er fremragende''.

Jes Gram-Hansen tilføjede, ''Det var en afgørende eftermiddag med næsten-uheld, jagten på fri luft samt tid og afstand til starten var fundamental. Serien vil ikke være ovre førend i sidste minut af finalesejladsen i morgen og vi er klar!''

Gå-på modet hos den danske douro vil være tilbage på vandet i morgen kl. 14.00 (GMT +1) mandag for den store finale med alt at sejle for. Teamet har allerede gjort sig bemærket i det dygtige felt og vil stræbe efter at understrege dette i morgen!

Results, inden dagens finale-sejladser:

1. Alinghi 166

2. The Wave Muscat 166

3. SAP Extreme Sailing Team 164

4. Red Bull Sailing Team 157

5. Realteam 130

6. ChinaSpirit 115

7. GAC Pindar 98

8. Team Wales Land Rover 89Kort nyt

Krydstogt i danske farvande til sommer

Kort nyt

Vinteropbevaring: Bådejere i klemme

★ Tursejlads

★ UFO’er til søs: Hvor farlige er de?

World Sailing

Faktacheck påviser usandheder: Natorp kommenterer

Udvalgte artikler *


Produktnyt