Køstner: Vi har stadig meget at lære

Det var første gang SAP Extreme Sailing Team skulle prøve kræfter med sejlads på et så snævert område og det var en stor oplevelse.

Rasmus Køstner: "Vi sejlede bedre i dag hvilket resultaterne også viser. Det blev bl.a. til en sejr i tiende sejlads og derudover fik teamet et par fjerdepladser. Vi har dog stadig meget at lære og især dagens stadium sejladser var vanskelige."

Lørdagen byder udelukkende på sejlads på den snævre Douro flod, og man regner med at gennemføre op til 10 sejladser fra kl. 16.45. Sejladserne kan følges live på http://www.extremesailingseries.com/

Jes Gram Hansen: "Vi skal analysere på dagens sejladser og se om vi kan løfte vores niveau. The Wave sejlede utroligt flot i dag (fredag, red.) og viste at det ikke er tilfældigt hvem der vinder".

The Wave, styret af Leigh McMillan, fik seks førstepladser i fredagens sejladser og fører overlegent før de sidste to dage i Porto.

The Wave har 111 point efter 17 sejladser, mens SAP Extreme har 50 på ottende og sidste pladsen. Afstanden op til de foranliggende er dog mindsket markant efter fredagens sejladser, og den udvikling skulle gerne fortsætte.America's Cup

Prada Cup dag 2: Gense nattens sejladser

America's Cup

Prada Cup i gang: Sir Ben rejser sig fra asken

Vendée Globe

Boris Herrmann på podiet?

Udvalgte artikler *