Tillykke, til alle

Extreme Sailing Series er det mest innovative format i international sejlsport.

Samarbejdsaftalen indeholder økonomi, så det danske team kan satse stort, men også en teknologiaftale så muligheden for at vinde øges markant, fortæller Rasmus Køstner fra OL byen i Qingdao i Kina, hvor Bådmagasinet fangede dem i telefonen.

Jes Gram Hansen supplere stolt, "Vi har drømt om det her i flere år og det er fantastisk, at vi nu har indgået et hovedsponsorat med SAP - jeg kan ikke få armene ned" tilføjer den jyske gadedreng med et kæmpe grin, der kan høres helt over på anden side af kloden – her i Rungsted.

"Vi har det bedste team på vandet og på land, så jeg synes godt vi kan give den fuld skrue og spille på "stolthed". Ja, med rette kan vi give den lidt selv-fedme - ambitionerne og følelserne – alle på SAP Extreme Sailing Team har sgu fortjent det."

Rasmus er lidt mere jordnær i sine udtalelser: "Jes og jeg har sejlet med flere, af verdens absolut bedste sejlere og bedst drevne projektet, blandt andet America´s cup, men nu er det os der sidder for bordenden - det bliver kæmpestort. Vi er top motiveret på opgaven og vi skal ud og vise hele sports Danmark, at Extreme Sailing Series har alle forudsætninger for, at blive rigtigt populært."

120228 EX40 Muscat 119

En særlig stor tak bør lyde til Trifork som har gjort det muligt at nå så langt. Nu glæder vi os til at se en Dansk SAP-båd. Foto:Lloyd Images

Det danske hold, deltager aktivt i hele 2012 udgaven af Extreme Sailing Series. Sammen med SAP, vil Jes Gram Hansen og Ramus Køstner, gennemføre en række innovative teknologiske analyser. De vil søge ny løsninger til holdet, med henblik på at forbedre resultaterne. Forstå hvilke elementer, der afgør om teamet vinder eller taber i den benhårde konkurrence.

Sejladserne i Extreme Sailing Series afvikles på "Stadium Sailing", med garanti for tempofyldte og action mættede oplevelser meget tæt på land. Så tæt på land, at det bringer fans og tilskuere, helt ind i hjertet af konkurrencen. Ved brug af "femte mand" pladsen, giver de enkelte team muligheden for at en gæst kan være om bord som tilskuer og opleve dramaet – midt i dramaet - ude på vandet.

Lige nu er SAP Extreme Sailing Team klar til stævne 2 i årets Extreme Sailing Series sæson der afvikles i OL byen i Qingdao i Kina.

Bådmagasinet følger begivenhederne de kommende dage.

SAPTeam

Fra v. Jonas Hviid-Nielsen (trimmer), Rasmus Køstner (taktik), Jes Gram-Hansen (skipper/ror), Pete Cumming (trimmer) Foto:Lloyd ImagesSeneste nyheder
America's Cup

Prada Cup i gang: Sir Ben rejser sig fra asken

Vendée Globe

Boris Herrmann på podiet?

America's Cup

Prada Cup Live: Hvem skal udfordre Team NZL i America Cup?

Kort nyt

Ro-konkurrencen Talisker Whisky Atlantic Challenge: Ny...

Motor

To nye fra Sealine programmet i 2021

Kapsejlads

Vegvisir ude af Guldborgsund - ny værtsby på vej

Kapsejlads

VM H-båd: Struer sejlklub sikrer med corona taskforce

Udvalgte artikler *