X-Yachts Star Meeting: Mega tæt afgørelse

Related Articles: Fuldt program i Skovshoved denne weekend

Sejlsports-stjernerne var samlet i Skovshoved, og det skulle vise sig at blive en ekstrem tæt dyst, om hvem der skulle have retten til at kalde sig Danmarks bedste sejlerteam.

Vejrguderne var med arrangørerne og sejlerne fik en forrygende dag på vandet ud for Skovshoved, hvor 18 teams, med alt - og her mener vi alt, hvad der kan vindes inden for OL- VM- EM- og DM medaljer var krøbet i sejlertøjet, på denne lidt kølige men smukke efterårsdag. Vinden skabte de optimale forhold for sejlads tæt under land - underforstået, der var nogle vindspring at slå på. 

Ikke mindre end OL-guld
Det blev ingen ringere end den tidligere OL-guldvinder Jonas Warrer og hans team bestående af Martin Kirketerp, Mathias Lehm Sletten og Jakob Precht Jensen, der efter tætte dueller kunne træde øverst op på podiet, med WOW-besætningen - som ved dette Stars-Meeting var omdøbt til WOW ONE med Henriette Kock, Lotte Meldgaard, Tina Gramkov, Anne Sofie Munk Hansen og Helle Ørum på andenpladsen. En af med-arrangørerne holdt sig ikke tilbage - på tredjepladsen lykkdes det 'storbåds-sejlerne' Bouwe Beeking med hans X-Yacht All Star team, bestående af Jens Dolmer, Kasper Skiveren og X-Yachts adm. dir. Kræn Brinch Nielsen at nappe bronze medaljerne. 

Men det var noget af en gyser og mega tæt afgørelse. På anden- tredje og fjerdepladsen sluttede alle tre teams med 15 point efter seks flight - så det var ved den klassiske count-back, at WOW-one med flest prikker trak det længste strå, mens Seahawk fra Frederikshavn (Kris Houman, red.) måtte stå tilbage med den ubarmhjertige fjerdeplads. Hertil skal det også nævnes, at 5-6-og-7 sluttede også á point, mens det samme skete for nummer 8 & 9. Her kan man vist roligt kalde det for en mega tæt afgørelse.

Link til resultatlisten her

Link til fotogalleri fra Frederiks Sivertsen - på Sejlsportsligaens Facebook side her

 

GalleriKort nyt

Er DIF og DRs legende-kåring useriøs?

Kort nyt

På Værftsmuseet kan du bygge skibe i efterårsferien

SailGP

SailGP: Highlights fra den vildeste weekend 'ever'

★ Artikel

★ Kinesisk statsstøtte til World Sailing ?

Kort nyt

Finn 'Beton' modtager den største hæder i dansk sejlsport

★ Interview & Portræt

★ Hvor der er vilje er der (faktisk!) vej

Kort nyt

Raymarine - nu med mere skarphed og kontrol

Udvalgte artikler *